Junior

Junior

Bærum Golfklubbs junioravdeling jobber for å gi klubbens barn, unge og elitespillere et godt sportslig og sosialt tilbud gjennom hele sesongen.

Vi ønsker at alle barn og unge som ønsker å delta i aktivitet hos oss skal føle trygghet og mestring. Treningen skal være gøy, samtidig som den skal utvikle oss som golfspillere og mennesker. Hos oss er alle barn og unge velkomne, uavhengig av hva ambisjoner og nivå er. 

Vår treningsstruktur tar utgangspunkt i NGF sin utviklingstrapp/aldersrelatert trening. Treningene er tilpasset den enkelte utøver i form av blant annet utstyr og øvelser. På denne måten har vi troen på at flere barn og unge vil ha glede av golfen og føle på mestring.  

Våre verdier:

Mestring - Opplevelse - Trivsel

Rabattert pris på bruk av simulatorer om vinteren
Alle juniorer i trening får rabattert pris per time ved bruk av simulatorene i det nye simulatorsenteret. Juniorer i treningsgrupper betaler 275,- per time.

Dette er personlig for juniorene og kan ikke benyttes sammen med foreldre, familie eller andre som ikke går i trening.

Sportslig ansvarlig/kontaktperson
Emilie Kvamme - emilie@bmgk.no - 959 10 035

Ansvarlige trenere

Emilie Kvamme - emilie@bmgk.no - 959 10 035
Anders Engelsen - anders@bmgk.no - 415 85 272

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her