Junior

Junior

Bærum Golfklubbs junioravdeling jobber for å gi klubbens barn, unge og elitespillere et godt sportslig og sosialt tilbud gjennom hele sesongen.

Vi ønsker at alle barn og unge som ønsker å delta i aktivitet hos oss skal føle trygghet og mestring. Treningen skal være gøy, samtidig som den skal utvikle oss som golfspillere og mennesker. Hos oss er alle barn og unge velkomne, uavhengig av hva ambisjoner og nivå er. 

Våre verdier:

Mestring - Opplevelse - Trivsel

Bærum Golfklubb har en junioravdeling der alle er velkomne! Vi har barn i trening fra 4 år og oppover, fra nybegynnere til elitespillere. Junioravdelingen har fokus på at alle skal få et godt tilbud hos oss!

Rangeballer til juniorer
Alle juniorer i trening mottar 3000 rangeballer per sommersesong. Dette tilbudet gjelder kun til juniorer som er påmeldt trening og har betalt treningsavgift. For å benytte tilbudet må man registrere seg i shop eller hos sportslig ansvarlig Emilie.

Dagens i kafeen
Alle juniorer i trening på Bærum GK får 10% rabatt på dagens rett i kafeen hos Bærum Catering på klubben.

Annen informasjon og diverse skjema
Kostnadsdekning juniorer Bærum GK
Reiseregningsskjema 
Rundeanalyse

Bærum GK treningsstruktur for juniorgruppe   Vår treningsstruktur tar utgangspunkt i NGF sin utviklingstrapp/aldersrelatert trening. Treningene er tilpasset den enkelte utøver i form av blant annet utstyr og øvelser. På denne måten har vi troen på at flere barn og unge vil ha glede av golfen og føle på mestring.  

ELITE = Denne gruppen er for de spillerne som satser aktivt på golf og spiller på Srixon Tour eller har som ambisjon å gjøre dette ila. sesongen. Spillerne er delaktige i egen utvikling og legger ned det arbeidet som forventes: en aktiv plan for egentrening, fører treningsdagbok og fører statistikk/rundeanalyse.

Elitegruppen dekker alle spillere i dette segmentet mellom 13-19 år, men har en egen undergruppe som heter EliteGirls. Dette er en egen treningsgruppe for alle jenter i elite- og rekruttgruppene som samles jevnlig for å trene.  

 

REKRUTT = Disse gruppene er for de spillerne som spiller på Narvesen Tour/Future Camp. Spillerne har ambisjoner om å bli bedre og legger ned tid på egentrening, samt fører statistikk/rundeanalyse. 

Rekruttgruppen er delt opp i to undergrupper: 13-15 år og 16-19 år.  UTVIKLING
 = Disse gruppene er for alle barn og unge i alderen 9 – 19 år som ønsker å delta i organisert golftrening. Alle spillere oppfordres og oppmuntres til å trene golf utenom organisert trening, samt delta på Narvesen Tour, men dette er ikke ett krav. 

Utviklingsgruppen deles i fire undergrupper: 9–12 år, 13–15 år, 16–19 år og GolfGirls (sistnevnte er en egen treningsgruppe for alle jenter som ønsker å delta).  TROLLGOLF = Dette er en introduksjon til golf for våre aller minste, men ukentlige treninger gjennom sesongen. Målgruppen er barn fra 4 – 8 år og all læring vil ha lek i fokus. Målsetning med Trollgolf er å skape ett sosialt og hyggelig miljø, som gir barn og unge mersmak til å fortsette å spille golf. 

TrollGolf trening for sommeren 2023 er fulltegnet. Kontakt Emilie Kvamme dersom du har flere spørsmål - emilie@bmgk.no 
Ansvarlige trenere

Knut Schiager - knut@bmgk.no - 908 56 501
Fredrik de Sousa - fredrik@bmgk.no - 463 20 597
Anders Engelsen - anders@bmgk.no - 415 85 272
Emilie Kvamme - emilie@bmgk.no - 959 10 035

 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her