Juniorer

Juniorer

Bærum Golfklubbs junior avdeling jobber for å gi klubbens barn, unge og elitespillere et godt sportslig og sosialt tilbud gjennom hele sesongen.

Våre verdier:

Mestring - Opplevelse - Trivsel

Bærum Golfklubb har en junior avdeling der alle er velkomne! Vi har barn i trening fra 4 år og oppover, fra nybegynnere til elitespillere. Junioravdelingen jobber har fokus på at alle skal få et godt tilbud hos oss!

Annen informasjon og diverse skjema
Kostnadsdekning juniorer Bærum GK
Reiseregningsskjema 
Rundeanalyse

Uttakskriterier Lag NM 2022

Jentelaget: div 1 Hauger
3 på laget
Guttelaget: div 1 Hauger 
5 på laget

Kvalifisering gutter
- 2 Captains pick basert på og valgt ut av trenerteamet sammen med Charlie etter følgende kriterier; turneringsresultater, innstilling og treningsmengde (etter innlevert treningsdagbok).
- 3 spillere etter brutto resultat på følgende Narvesen Tour: Oslo GK 29 mai, Asker GK 11 juni + Nordhaug GK 12 juni. 
- Man må delta på minimum to av disse tre turneringene for å bli vurdert. Dersom man ikke har anledning til å spille noen av disse turneringene gir man beskjed til trenerteamet med begrunnelse.


Kvalifisering jenter
- 1 Captains pick basert på og valgt ut av trenerteamet sammen med Charlie etter følgende kriterier; turneringsresultater, innstilling og treningsmengde (etter innlevert treningsdagbok).
- 2 spillere etter brutto resultat på følgende Narvesen Tour: Oslo GK 29 mai, Asker GK 11 juni + Nordhaug GK 12 juni.
- Man må delta på minimum to av disse tre turneringene for å bli vurdert. Dersom man ikke har anledning til å spille noen av disse turneringene gir man beskjed til trenerteamet med begrunnelse.
 

Begge lagene tas ut mandag 13. juni.

NB: Bare fordi man er tatt ut på laget, er det ingen garantier at man får spilletid. Laguttak for hver runde tas ut av trenerteamet i samråd med Charlie etter dagsform, taktikk og innstilling. Dette er viktig at man vet om og aksepterer hvis man skal være med på laget. 

Lykke til!

Hilsen Fredrik, Knut, Anders og Charlie

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her