Kurs & Trening

Spill & Grill med Jan

«Spill og Grill med Jan» begynte vi med på Bærum GK i 2018. Et prosjekt som har som mål å hjelpe deg, slik at du både blir kjent med golf og med mennesker i klubben, mennesker som er litt lik deg selv, og hjelpe deg ut på banen i trygge og gode omgivelser. 

En dag i uken MANDAGER kl. 18.00 - 20.00 inviteres du, helt gratis, til golfspill sammen med oss. Vi har holdt av korthullsbanen bare for deg, der vi spiller lagspill, med andre fra klubben som er på samme ferdighetsnivå. I løpet av sesongen tar vi også med trenere fra klubben som bruker noe av tiden til å gi litt tips som du kan ha bruk for. Oppmøte ved benkene på øvre driving range.


Spill og Grill med Jan er ferdig for sesongen! Vi sees i 2024 til mer spill og mer grill :)

Hovedansvarlig for dette prosjektet er Jan Skydsrud. Han har med seg frivillige fra klubben som er der for å hjelpe deg. Etter at vi har spilt, griller vi pølser. 

Det er mange som har spurt om de kan ta med venner, som ikke tidligere har spilt golf eller venner som har spilt, men «falt av lasset». Det er selvfølgelig veldig hyggelig. Bare ta dem med! Vi har alt av utsyr, så det er bare å låne dersom man ikke har eget utstyr. 

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Jan på mail, jan@bmgk.no eller mobil 459 14 348.
 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her