Bane

Banestatus

Banestatus - Bærum GolfklubbHovedbanen - Hovedbanen er åpen.

Greener: Greener klippes hver dag. Klippehøyden er nå 3,6 mm. Greenene ble luftet tidligere i uka, og de er singelklippet og rullet. 18.juni har vi gjødslet alle greener.
 
Fairwayene og utslagssteder: Klippet 19.juni. Alle utslagssteder er luftet 20.06. Teeplasseringer skiftes hver dag. Neste klipping er 21. juni. Fairway klippes nå på 14mm. Det blir fairwaydressing mandag 01.07. Banen vil være stengt denne dagen. 

Viktig å vite: 

Ved lyd og torden må alt spill opphøre. En golfspiller har alltid ansvar for egen sikkerhet på golfbanen. Klubben kan signalisere med hornet på banen for å gjøre spillere oppmerksom på lyn og torden, men dette er kun ment som en tilleggsinformasjon til din vurdering. Klubben anbefaler på det sterkeste og la golfutstyr være ved uvær. 

Spesiell info om ulike hull: 

 
Hull 4: Det er blåmarkert til venstre for green. Havner ballen din i området som er gravd og under arbeid, tar du fridropp uten straff. 
 
Hull 6: Gressutslaget er åpent, og alle teebokser vil være på det øvre platået. Vennligst respekter naboene, og slå et slag som ikke er i fare for andre.  
 
Arbeid på banen er væravhengig og det kan komme endringer fra oppsatt plan.   

Korthullsbanen - Korthullsbanen er åpen, men det er svært vått. 

Greener: Greener klippes hver dag. 

Treningsområder - Alle treningsområder er åpne. 

Driving rangen og alle treningsområder åpne. Det er ikke lov å slå over nettet på rangen! Vi jobber med å utbedre treningsområder for pitching, hvor vi har fylt på masser slik at vi kan få et flatt innspill. Dette område er nå ferdigstilt og sådd. Nå venter vi på gressvekst.  

Organisert trening foregår i hovedsak på nedre range. Ved undervisning har treningsgruppene prioritet på dette området.  Bilder fra 10. og 11. juni
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her