Klubben

Simulator

SIMULATORSENTER PÅ BÆRUM GK

Ekstraordinært årsmøte 12. oktober 2022 vedtok, ved alminnelig flertall, å etablere simulator- og innendørs treningssenter på Bærum GK som beskrevet i forretningsplanen. (Klikk her for å se forretningsplanen)

Det vil bli lagt til rette for totalt 5 TrackMan simulatorer, hvorav 4 stykker i 2. etasje over proshop, og en i eksisterende golfbilgarasje. Denne ene vil bli innredet som et topp moderne svingstudio med puttinggreen for trening, utstyrstilpasning og undervisning. På loftet over selskapslokalene og kafeen etableres det en stor ondulert innendørs puttinggreen på ca 60 m2. Her kan man trene putting, chipping og ha instruksjon på nærspillet.

TrackMan er den ultimate leverandøren når det kommer til simulator, trening og underholdning i innendørs golf. På simulatorene vil man kunne spille over 150 ulike baner, trene med direkte tilbakemeldinger, spille underholdene spill med dine venner og familie og være med på klubbturneringer gjennom vinteren. Mulighetene er endeløse med TrackMan.

Byggeprosessen starter i januar 2023 og ferdigstilles utvendig i løpet av april 2023. Åpning av simulator- og innendørs treningssenter blir i oktober 2023, slik at vi får full drift allerede den første vintersesongen 2023/2024.

For ytterligere informasjon kontakt klubben på bmgk@bmgk.no

Ønsker du eller din bedrift et samarbeid i form av sponsorat, profilering eller lignende sendes henvendelser til marius@bmgk.no

Velkommen til nytt simulatorsenter på Bærum GK!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her