Junior

Juniorsponsor & Grasrotandel

Bærum Golfklubbs junioravdeling jobber for å gi klubbens barn, unge og elitespillere et godt sportslig og sosialt tilbud gjennom hele sesongen. Vi ønsker at alle barn og unge som ønsker å delta i aktivitet hos oss skal føle trygghet og mestring. Treningen skal være gøy, samtidig som den skal utvikle oss som golfspillere og mennesker. Hos oss er alle barn og unge velkomne, uavhengig av hva ambisjoner og nivå er. 

Våre verdier:

Mestring - Opplevelse - Trivsel

I Bærum GK skreddersyr vi alle våre samarbeidsavtaler, det gjelder også våre juniorsponsor avtaler. Ønsker du eller din bedrift å bidra til at den neste Viktor Hovland kommer fra Bærum GK? Ta kontakt med klubben i dag på marius@bmgk.no.

Impact Supporter
NGF arbeider med å involvere næringsliv og privatpersoner som supportere. Midlene vi får inn skal gjeninvesteres, og føres tilbake til klubbene.

Du kan bli medlem i supporterklubben ved å gi en støtte på minimum kr. 350,-. Kr. 100,- av din støtte går til innkjøp og utsendelse av velkomstgave. NGF tar seg av alt det praktiske. Resten av pengene går til klubben du velger. Klubben velger hvordan de vil forvalte gavene i arbeidet sitt.Takk for at du er med og heier på de unge ved å bli supporter! Sammen skal vi bygge en robust neste generasjon. 

Grasrotandelen
Hele Norsk Tippings overskudd går til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av din spilleinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går sju kroner til din grasrotmottaker.

Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Så bli grasrotgiver i dag og støtt Bærum Golfklubb.


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her