Junior

Trollgolf

Trollgolf er inngangen til golf for våre aller minste, og all læring skal ha lek i fokus. Følelse av mestring, utvikle basisferdigheter og få barna til å glede seg til å spille og trene.

Hva skjer på trollgolf?

Dette er introduksjon til golf for våre aller minste, all læring vil ha lek i fokus. Målgruppen er barn fra 4 – 8 år, og målsetningen med Trollgolfen er å skape et ”sosialt og hyggelig miljø med Golf”.
 

Forventninger til spillere - Ha det gøy sammen, lek og moro, stille på trening og aktiviteter, positiv og gjøre sitt beste.
 
Forventninger til foreldre - Positive bidragsytere.
 

Dersom du som forelder har barn i Trollgolf gruppen og selv ønsker å prøve golf, er det helt gratis for dere å bruke vår korthullsbane. Selvfølgelig gjelder dette også barna i Trollgolf gruppen.

Slik blir Trollgolf 2023 (med forbehold om endringer)
Trollgolf vil også i 2023 ha fast treningsdag på tirsdager mellom kl. 17.00 og kl. 18.00. Første trening blir 23. mai og det blir sommeravslutning tirsdag 20. juni og sesongavslutning tirsdag 26. september.

Oppmøte er foran trollboden kl. 17.00 for opprop og informasjon, og treningen varer fra kl. 17.15 til kl. 18.00.

Trenere

Emilie Kvamme - emilie@bmgk.no / 959 10 035

Sted

Bærum Golfklubb, Hellerudveien 51, 1350 Lommedalen
 
Mål for kurset:

Fokus på at golf skal være gøy, og at lek blir en del av veien til golfglede. Skape motivasjon for golfspillet og gi innsikt i golfteknikk, samt å bearbeide ballfølelse og avstandsbedømmelse.
 
Hva må deltager ha med?

Klær etter vær – golf er ikke gøy når du er kald og våt!
Litt ekstra proviant (nøtter, en banan, kanskje en kjeks?)
Golfsett om du har.
 

Hvis ikke så har Bærum Golfklubb gratis utleie av køller og annet utstyr under trening, men egne køller kan også brukes.
 
Pris & påmelding

Treningsavgift er kr. 750,- inkl. en overraskelse.

 

TrollGolf trening for sommeren 2023 er fulltegnet. Kontakt Emilie Kvamme dersom du har flere spørsmål - emilie@bmgk.no 

 

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her