Juniorer

Trollgolf

Trollgolf er inngangen til golf for våre aller minste, og all innlæring skal ha leken i fokus. Følelse av mestring. Utvikle basisferdigheter, få barna til å glede seg til å spille og trene.

Hva skjer på trollgolf?

Dette er introduksjon til golf for våre aller minste, all innlæring skal ha leken i fokus. Målgruppen er barn fra 4 – 8 år, og målsetningen med Trollgolfen er å skape et ”sosialt og hyggelig miljø med Golf”.
 

Forventninger til spillere: Ha det gøy sammen, lek og moro, stille på trening og aktiviteter, positiv og gjøre sitt beste
 
Forventninger til foreldre: Positive bidragsytere, velge en foreldrekontakt.
 

Dersom du som forelder har barn i Trollgolf gruppen og selv ønsker å prøve golf, er det helt gratis for dere å bruke vår korthullsbane. Selvfølgelig gjelder dette også barna i Trollgolf gruppen.

Trollgolf 2022
Trollgolf vil ha fast treningsdag på tirsdager mellom kl. 17.00 og kl. 18.00 og vil i 2022 ha 9 treningsdager med oppstart tirsdag 10. mai, sommeravslutning tirsdag 14. juni og sesongavslutning tirsdag 13. september.

Oppmøte er foran trollboden kl. 17.00 for opprop og informasjon, og treningen varer fra kl. 17.15 til kl. 18.00.

Trollgolf 2022

TIRSDAGER 1700-1800

 
MAI 10/5 24/5 31/5
JUNI 7/6 14/6 Sommeravslutning  
AUGUST 23/8 30/8  
SEPTEMBER 6/9 13/9 Avslutning  

KLIKK HER FOR Å MELDE PÅ TROLLGOLF  

Trenere

Hovedtrener og ansvarlig: Emelie Westrup, tlf. 473 02 271 / emelie@bmgk.no
Våre junior elitespillere vil bistå Emelie med TrollGolf gruppene.

Fra og med 23.august er det Frida Moholdt (frida-sofie.moholdt@live.com) som er ansvarlig trener da Emelie skal bli mamma.

Vi håper også i år at vi få hjelp av flere av foreldrene på treningene. Ta gjerne kontakt med Emelie om du er interessert og ivrig forelder!

Sted

Bærum Golfklubb, Hellerudveien 51, 1350 Lommedalen
 
Mål for kurset:

Fokus på at golf skal være gøy, og at lek blir en del av veien til golfglede. Skape motivasjon for golfspillet og gi innsikt i golfteknikk, samt å bearbeide ballfølelse og avstandsbedømmelse.
 
Hva må deltager ha med?

Klær etter vær – golf er ikke gøy når du er kald og våt!
Litt ekstra proviant (nøtter, en banan, kanskje en kjeks?)
Golfsett om du har.
 

Hvis ikke så har Bærum Golfklubb gratis utleie av køller under trening, men egne køller kan også brukes. Køller: jern, wood og puttere. Baller: myke og normale + diverse leker (paraply, kurver, tau m.m).
 
Pris & påmelding

Treningsavgift er kr. 750,- inkl. en overraskelse

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her