Juniorer

GolfCamp

Hvert år arrangerer Bærum Golfklubb to GolfCamper over to uker i løpet av sommeren, en i uke 26 og en i uke 33. Her finner du mer informasjon om betingelser og påmelding.


GolfCamp er et golfkurs tilrettelagt for barn mellom 5 - 13 år. Kurset går over 5 dager, og etter endt camp får alle deltagere bevis på gennomført "veien til golf" kurs. Beviset gir rett til å spille på hvilken som helst bane i Norge. Alle som deltar får også mulighet til å ta golfbillappen. For mange er kanskje dette det aller morsomste! Vi har veiledet kjøreopplæring og oppkjøring på fredag.

Vi vil dele opp deltagerne slik at de som allerede har spilt litt golf får et eget tilpasset opplegg, mens de som aldri har spilt før for et opplegg som er tilpasset dem.

På Bærum har vi 3 meget kvalifiserte trenere som styrer golfcampen:

Fredrik de Sousa -  PGA utdannet pro som jobber fast på Bærum Golfklubb.
Emelie Westrup -  tidligere Europatour spiller.
Charlie Westrup -  tidligere landslagstrener i Norge og i Sverige. Charlie sportslig ansvarlig i juniorgruppen i Bærum Golfklubb.

SLIK VAR OPPLEGGET UNDER GOLFCAMP BÆRUM GOLFKLUBB 2020

Hvor arrangeres campene

Bærum Golfklubb.
Hellerudveien 51, 1350 Lommedalen

Tidspunkt     

Uke 26 (22-26. juni), kl. 08.30-15.30   
Uke 33 (12-16. august), kl. 08.30-15.30 

Pris

Kurset koster kr. 1 895 for en uke (mandag-fredag) som inkluderer lunsj og frukt hver dag. Hver deltager mottar et diplom etter endt kurs som også er bevis på at "veien til golf" er gjennomført.

Utstyr

Har du utstyr så tar du det med, har du ikke utstyr så låner du av oss.

Vi håper så mange som mulig blir med oss på årets GolfCamp på Bærum GK!

Vi ses på Bærum Golfklubb!

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her