Junior

GolfCamp

Hvert år arrangerer Bærum Golfklubb to GolfCamper over to forskjellige uker i løpet av sommeren, uken etter skoleslutt i juni og uken før skolestart i august. Her finner du mer informasjon om betingelser og påmelding.


GolfCamp er et golfkurs tilrettelagt for barn mellom 5 - 13 år. Kurset går over 5 dager, og etter endt camp får alle deltagere bevis på gjennomført kurs. Alle som deltar får også mulighet til å ta golfbillappen. For mange er kanskje dette det aller morsomste! Vi har veiledet kjøreopplæring og oppkjøring på fredag.

Vi vil dele opp deltagerne slik at de som allerede har spilt litt golf får et eget tilpasset opplegg, mens de som aldri har spilt før får et opplegg som er tilpasset dem.

På Bærum har vi meget kvalifiserte trenere som styrer golfcampene.

Slik blir GOLFCAMP i 2023

Hvor arrangeres campene?

Bærum Golfklubb.
Hellerudveien 51, 1350 Lommedalen

Tidspunkt for GolfCamp 2023   

Uke 27 (03-07juli), kl. 08.30-15.30 - 

Uke 33 (14-18august), kl. 08.30-15.30 - 

Pris:

2 650,- Pris gjelder for en uke (mandag-fredag) som inkluderer lunsj og frukt hver dag. Hver deltager mottar VTG bevis etter gjennomført kurs.

Utstyr:

Har du utstyr så tar du det med, har du ikke utstyr så låner du av oss.

Spørsmål?
Fredrik de Sousa tlf: 463 20 597 / mail: fredrik@bmgk.no

Vi håper så mange som mulig blir med på GolfCamp på Bærum GK!

Vi ses på Bærum Golfklubb!

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her