Spill & Turnering

Damer

DAMESERIER - Informasjon for sesongen 2021
 
Vi spiller dameserie nesten helt som vanlig.  Dvs. både serietellende og Hcp-tellende.
 
Nytt av året
Formiddagsserien deles i 3 klasser.
- Ettermiddagsserien vil sette opp baller enten klassevis eller med 2 spillere fra hver klasse sammen. Vi vil gjøre alt for å unngå skjevfordeling av spillere i ballene. Målet med dette er å få bedre flyt og spilleglede for alle.
- Begge serier skal benytte live score. Klikk her for brukerveiledning til mobil scoreinntasting.
- Alle golfbiler har plexiglass montert mellom fører og passasjer slik at spillere som ikke er fra samme husstand kan dele bil. 
 
Reglement i 2021
- Alminnelige (til enhver tid) gjeldene smittevernregler gjelder.
- Ingen bytting av scorekort! Før din egen score på ditt kort + den du er markør for. 
- Kortene skal ikke leveres inn. En spiller i hver ball fører live score for alle på telefon.
- Kontroller at scorer er lagt inn korrekt før innsending.
- Premieutdeling og vinlotteri gjennomføres etter hver runde om det er trygt å samles.
- Damenes «Birdietre»: Ingen fører opp birdies, vi registrerer etter hver runde (navn, dato og hull nr.) og setter opp med jevne mellomrom for dere.
- Scorekort utleveres ikke før betaling er bekreftet.
- Meld deg på innen fristen (søndag kl. 18.00). Etteranmeldinger er ikke ønskelig. Møt evt. 15 min. før første start og se om det er plass. Dette for å sikre flg.:

- De som skal ha bil blir satt i samme ball
- Gjelder ettermiddagsserien: Flyt i ballen er viktig for golfgleden. Ballene blir satt opp slik at det enten spiller 2 fra hver klasse sammen, eller 4 fra samme klasse. Slenger du deg på i siste liten må du regne med å måtte spille med spillere som ikke er i nærheten av ditt eget Hcp.

Før runden
- Følg regler i proshop og på range. Ikke møt for tidlig for å unngå store ansamlinger av mennesker, slipp til de som skal spille før deg i shop og på range.
- Har du ikke sesongkort, betaler du Kr. 80,- med Vipps til 15069 (husk å merke overføringen med DAMER) før du går inn i pro shop eller betal med kort. Ingen kontanter!
- 10 min. før start: kun de som skal spille kan oppholde seg på lilleputt. Eks: starter du kl. 10.00, har din ball fortrinnsrett på greenen fra 09.50.
- Husk å pakke alt du trenger i egen bag. Ingen bytting/utlån av penner, pegger, baller etc.
- Garderober er stengt inntil videre. Toaletter: følg klubbens reglement.
- Nødvendig turneringsinfo for hver runde gis skriftlig før start.
 
Etter runden:
- Når score sjekkes, hold god avstand.
- Det er helt trygt å bestille mat og drikke! Kafeen følger retningslinjer for serveringssteder. Vennligst ikke flytt på bord og stoler, cafeen har plassert møblene slik at retningslinjer for serveringssteder følges!
- Fylles det opp på terrassen eller i klubbhuset må de som kom inn først overlate plassen til andre ettersom de kommer inn (= ikke bli sittende for lenge!)
 
Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss i Damekomiteen. Kontaktinformasjon finner du på klubbens hjemmeside/damer. Vanlige regler og informasjon om dameserien og spilleprogram finner du på samme sted.

Sesongkort
Sesongkortet på Kr. 700,- gjelder for alle runder unntatt Rekefesten og Eli Lies minneturnering, og kan bestilles på Deltager.no.  Avgiften skal være innbetalt før første runde spilles. Betalingsfrist søndag 9 mai. Manglende innbetaling kan medføre startnekt og/eller diskvalifikasjon av runder. Det er ikke anledning til å betale sesongavgiften i pro-shopen. Betaling skal gjøres fra Deltager.no. Evt. betales kr. 80 pr. gang før scorekort hentes/mottas.
 
Klikk her for å melde deg på og betale via deltager.no
 
Vi håper på en flott sesong med mye godvær, hyggelig samvær og bra spill for alle!

Hilsen alle oss i Damekomiteen.

Formiddagsserie
Spilletider: 09:30-10:30
Klasse A: Hcp 0-24
Klasse B: Hcp 24,1-30
Klasse C: Hcp 30,1-54

Best av 5 tellende runder.

Klikk her for spilleprogram for damer formiddag.

Ettermiddagsserie
Spilletider: 16:00-17:00
Klasse A: Hcp 0 - 17,4
Klasse B: Hcp 17,5-54

Best av 5 tellende runder.

Klikk her for spilleprogram for damer ettermiddag.

Påmelding turneringer
Gjøres i Golfbox opptil 2 uker før spilledag. Påmeldingsfrist søndag kl. 18:00 før spilledag, startliste klar innen kl. 15:00 mandag før spilledag.  Det er ikke anledning til å melde seg av eller på en turnering i Pro-Shop, kun til turneringsansvarlig!

Separate serier
Det er ingen mulighet til å spille tellende serierunder andre tider enn oppsatt for hver serie siden det spilles ulike turneringsformer formiddag og ettermiddag.

Order of Merit
Poengberegning etter plassering klassevis i begge serier. Det deles ut poeng til 10 spillere i hver klasse for alle tellende serierunder:

1.plass: 12 poeng
2.plass: 10 poeng
3.plass: 8 poeng
4.plass: 7 poeng,
deretter 6, 5, 4, 3, 2 og 1 poeng.

Serien avsluttes med fest oppsatt dag i september der akkumulerte poeng av hhv de 5 beste og 5 beste runder premieres klassevis. 1/3-dels premiering i hver klasse.

Sosiale runder og spesielle behov
Ønsker du å spille med oss utenom serie 9 eller 18 hull må dette skrives i merknadsfeltet i Golfbox ved påmelding. Ønsker du å spille Hcp-tellende runde må turneringsansvarlig ha beskjed på forhånd.
En sosial runde egner seg for de som ikke rekker 18 hull, eller er helt nye golfere og synes 18 hull er litt tøft i starten. Deltakeravgift kr. 80,- uansett antall hull som spilles.

Spesielle ønsker/behov (starttid pga. jobb, bruk av bil e.l.) skrives i merknadsfeltet i Golfbox. NB! Golfbil må spiller selv bestille! Merk at vi vil gjøre vårt beste for å etterkomme alle ønsker, men vi kan ikke garantere noe.

Avbrutte runder/ikke innleverte scorekort
Spillere som ikke leverer scorekort etter endt runde vil bli registrert i Golfbox med NR (no result). Unntak er sykdom der kort likevel skal innleveres med årsak notert og signert av markør.

Damekomiteen
Ønsker du å delta i aktivitetene eller har spørsmål i denne sammenheng, så er det bare å ta kontakt med ett av medlemmene i komiteen.

Leder for damegruppen og ettermiddagskontakt
Kristin Anchersen
95851310
kancher@online.no

Kontakter for formiddagsserien
Berit Gamnes
95181801
berit.gamnes@gmail.com        
Catarina T.H. Haugen
90982942
chaugen53@gmail.com
Nicole M. Trangsrud
91154967
ntrangsrud@gmail.com
Mariann Fjeldstad
91860963
mariannfjeld@hotmail.com 
          
Kontakter for ettermiddagsserien
Tove Røren Andersen
48052441
toverandersen@gmail.com
Anita Helgesen
99213495
Anita.helgesen@elvia.no
May-Liss Nilsen
93440125
maylissn@icloud.com

Annen informasjon
Resultater

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her