Turneringer

Damer

Tirsdager er damedag på Bærum Golfklubb. Her kan du spille på formiddagen eller ettermiddagen i egen serie med varierte spilleformer. Bli med på damedag du også! 

Spill innendørs vinteren 2023/2024

Det er gjennom vinterhalvåret 2023-2024 lagt opp til simulatorspill i klubbens nye fasiliteter. Annehver tirsdag gjennom vinteren vil både formiddagsgruppen og ettermiddagsgruppen spille serierunder i simulatorsenteret.
Klikk her for å melde deg på i golfbox

Under følger litt informasjon;
- Det er lagt opp til ti runder totalt på følgende datoer; 14.november, 28.november, 12.desember, 9.januar, 23.januar, 6.februar, 20.februar, 5.mars, 19.mars og 9.april.
- Pris vil være 260,- per gang som er inkludert kaffe som betales direkte i senteret.
- Man kan også kjøpe et sesongkort til 5 000,- som inkluderer deltagelse på enten 10 formiddagsrunder eller 10 ettermiddagsrunder, pluss to bookinger i uken med fritt spill i simulatorsenteret før 1400 på hverdager og en gratis deltagelse på en SeniorMix runde i måneden. Det kan du kjøpe ved å klikke her.
- Påmelding til hver enkelt runde gjøres i GolfBox som i utesesongen
- Klikk her for påmelding til damer formiddag
- Klikk her for påmelding til damer ettermiddag
- Påmeldingen åpner onsdag to uker i forveien og påmeldingsfrist til hver enkelt runde er søndagen i forveien klokkken 18:00
- Penger til vinlotteri/premier vippses eller betales kontant til turneringsansvarlig før spill
- Husk å last ned TrackMan golf appen slik at innlogging til spill går raskt og smidig

Vi håper å se mange av damene i vinter også!

Ved spørsmål kontakt;
Anders Harto - aharto@bmgk.no / 90 92 32 82
Kristin Anchersen - kancher@online.no / 958 51 310
Ida Bielke - ida.bielke@gmail.com / 924 80 814

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DAMESERIER - Informasjon for sesongen 2024

Formiddagsserien er delt i 3 klasser, ettermiddagsserien er delt i 2 klasser.
- Ettermiddagsserien vil sette opp baller enten klassevis eller med 2 spillere fra hver klasse sammen. Vi vil gjøre alt for å unngå skjevfordeling av spillere i ballene. Målet med dette er å få bedre flyt og spilleglede for alle.
- Begge serier benytter live score.
- En spiller i hver ball fører live score for alle på telefon.
- Kontroller at scorer er lagt inn korrekt før innsending.
- Premieutdeling og vinlotteri gjennomføres etter hver runde hos formiddagsdamene.
- Damenes «Birdietre». Husk å før opp dine birdies på treet i gangen inn til garderobene. Før opp hull nr, dato og navn.
- Meld deg på innen fristen (søndag kl. 18.00). Etteranmeldinger er ikke ønskelig. Møt evt. 15 min. før første start og se om det er plass. Dette for å sikre flg.:

- De som skal ha bil blir satt i samme ball
- Gjelder ettermiddagsserien: Flyt i ballen er viktig for golfgleden. Ballene blir satt opp slik at det enten spiller 2 fra hver klasse sammen, eller 4 fra samme klasse. Slenger du deg på i siste liten må du regne med å måtte spille med spillere som ikke er i nærheten av ditt eget Hcp.

Før runden
- Har du ikke sesongkort, betaler du Kr. 90,- i proshop før spill.
- Nødvendig turneringsinfo for hver runde gis skriftlig før start.
 
Etter runden:
- Husk å sjekke scorene for alle i ballen
- Vi samles for å premiere beste spiller i hver klasse + vinlotteri.
 
Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss i Damekomiteen. Kontaktinformasjon finner du på klubbens hjemmeside/damer. Vanlige regler og informasjon om dameserien og spilleprogram finner du på samme sted.

Sesongkort
Pris på sesongkortet settes før sesongtart og gjelder for alle runder unntatt Rekefesten og Eli Lies turnering. Sesongkortet kan bestilles på Deltager.no. Avgiften skal være innbetalt før første runde spilles.

NB! Manglende innbetaling kan medføre startnekt og/eller diskvalifikasjon av runder. Det er ikke anledning til å betale sesongavgiften i pro-shopen. Betaling skal gjøres i deltager.no. Evt. betales kr. 90 pr. gang ved registrering i proshop før hver enkelt runde.

Vi håper på en flott sesong med mye godvær, hyggelig samvær og bra spill for alle!

Hilsen alle oss i Damekomiteen.

Formiddagsserie
Spilletider: Shotgun start 0930 med mindre annet er kommunisert
Klasse A: Hcp 0-24
Klasse B: Hcp 24,1-30
Klasse C: Hcp 30,1-54

Best av 5 tellende runder.

Ettermiddagsserie
Spilletider: 16:00-17:00
Klasse A: Hcp 0 - 17,4
Klasse B: Hcp 17,5-54

Best av 5 tellende runder.

Påmelding turneringer
Gjøres i Golfbox opptil 2 uker før spilledag. Påmeldingsfrist søndag kl. 18:00 før spilledag, startliste klar innen kl. 15:00 mandag før spilledag.  Det er ikke anledning til å melde seg av eller på en turnering i Pro-Shop, kun til turneringsansvarlig!

Separate serier
Det er ingen mulighet til å spille tellende serierunder andre tider enn oppsatt for hver serie siden det spilles ulike turneringsformer formiddag og ettermiddag.

Order of Merit
Poengberegning etter plassering klassevis i begge serier. Det deles ut poeng til 10 spillere i hver klasse for alle tellende serierunder:

1.plass: 12 poeng
2.plass: 10 poeng
3.plass: 8 poeng
4.plass: 7 poeng,
deretter 6, 5, 4, 3, 2 og 1 poeng.

Serien avsluttes med fest oppsatt dag i september der akkumulerte poeng av hhv de 5 beste og 5 beste runder premieres klassevis. 1/3-dels premiering i hver klasse.

Sosiale runder og spesielle behov
Ønsker du å spille med oss utenom serie 9 eller 18 hull må dette skrives i merknadsfeltet i Golfbox ved påmelding. Ønsker du å spille Hcp-tellende runde må turneringsansvarlig ha beskjed på forhånd.
En sosial runde egner seg for de som ikke rekker 18 hull, eller er helt nye golfere og synes 18 hull er litt tøft i starten. Deltakeravgift kr. 90,- uansett antall hull som spilles.

Spesielle ønsker/behov (starttid pga. jobb, bruk av bil e.l.) skrives i merknadsfeltet i Golfbox. NB! Golfbil må spiller selv bestille! Merk at vi vil gjøre vårt beste for å etterkomme alle ønsker, men vi kan ikke garantere noe.

Damekomiteen
Ønsker du å delta i aktivitetene eller har spørsmål i denne sammenheng, så er det bare å ta kontakt med ett av medlemmene i komiteen.

Leder for damegruppen og ettermiddagskontakt
Kristin Anchersen
95851310
kancher@online.no

Kontakter for formiddagsserien        
Catarina T.H. Haugen
90982942
chaugen53@gmail.com
Ida Bielke
92480814
ida.bielke@gmail.com
Janike Tangvald
92864833
janike.tangvald@gmail.com
Unni Scott
95246184
uhscott@online.no
          
Kontakter for ettermiddagsserien
Tove Røren Andersen
48052441
toverandersen@gmail.com
Unni Rødal
97184958
unni.rodal@posten.no
Anne-Lise Bull
93422602
annelisebull@gmail.com

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her