Vil du bli medlem i Bærum Golfklubb
Vi har ledige medlemskap, både på hovedbanen og på korthullsbanen. Bli medlem i en klubb i ditt nærområde. Vi ønsker å være "en klubb for alle, der alle blir sett".

Bærum Golfklubb er en veletablert klubb grunnlagt i 1972.Vi har en 18 hullsbane, en korthullsbane, driving range og meget gode treningsområder. Klubben er kjent for et hyggelig miljø med høy medlemstilfredshet.

Klikk her for innmeldingsskjema

Vi har ca 1.800 medlemmer fordelt på de to kategoriene hovedmedlemskap og korthullsbanemedlemskap.

Medlemskap Bærum GK 2020

Innmeldingsavgift 2020
Hovedbane
Voksen kr 2 500
Junior (inntil 21 år) kr 1 000
Familie kr 2 500

Korthullsbane
Innmeldingsavgift voksen (22- år) kr 1 300
Innmeldingsavgift junior (0-21 år) kr 800
Innmeldingsavgift familie kr 1 500

Årskontingenter 2020:

Hovedbane fra 27 år kr 8 100
Hovedbane 22-26 år Kr 3 300
Hovedbane 19-21 år kr 2 800
Hovedbane 11-18 år kr 2 000
Hovedbane 0-10 år kr 1 000
Familie kr. 17 700 (2 voksne og inntil 3 barn inntil 26 år)

Korthullsbane fra 22 år kr 1 500
Korthullsbane 0-21 år kr 800
Familie kr 3 400 (2 voksne og inntil 3 barn inntil 18 år)
*medlemmer på korthullsbanen får en gratis runde på hovedbanen pr sesong samt gjestegreenfee mandag-fredag.

Delbetaling av medlemskap
Årskontingenten kan deles opp i månedsbetaling. Ta kontakt med Norkred når faktura på årskontingent sendes ut etter årsmøtet.

Ved valg av familiemedlemskap så føres andre familiemedlemmer inn i kommentarfelt med deres personalia. (Navn, fødselsdato med årstall, hcp, tlf, adresse og mail. Er det noen annen informasjon du vil legge til innmelding som kampanje, gavekort eller andre ting, så skriv dette i kommentarfeltet.

Under finner du innmeldingsskjema for Bærum Golfklubb. Du velger hvilken medlemskategori du ønsker i feltet merket type medlemskap.

Velkommen til Bærum Golfklubb

NB! Ved fakturering (elektronisk og pr post) pålegges et fakturagebyr.

Ved utmelding eller ønske om endring av kategori må dette gjøres skriftlig til bmgk@bmgk.no innen 31/12

Medlemsfordeler
Å være medlem i Bærum Golfklubb betyr at du også kan nyte godt av tilbud og rabatter med andre klubber, og med enkelte av våre samarbeidspartnere. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle vårt fordelsprogram som skal komme deg som hovedmedlem til gode. Det er litt mer enn bare golf du får ved å være medlem i BMGK.

Husk at du som hovedmedlem har gratis tilgang og gratis leie av klubbhuset selskapslokaler med møtefasiliteter, og trådløst nettverk i hele huset. Send en mail til post@baerumcatering.no for spørsmål eller for en reservasjon.

MEDLEMSFORDELER som hovedmedlem i 2020:
- Spill så mye du vil på Haga kr. 2.450 - klikk her for å kjøpe
Ta med gjester til kr. 450 per person. Hvert medlem kan ha med seg 3 gjester i sin ball.
- Fri bruk av nærspillområdene og rabattert pris på årskort driving range
- Rabattert pris på leie av golfbil

- Fritt spill på korthullsbanen
- Delta i egne treningsgrupper tilpasset din alder og dine golfferdigheter