Vil du bli medlem i Bærum Golfklubb
Vi har ledige medlemskap, både på hovedbanen og på korthullsbanen. Bli medlem i en klubb i ditt nærområde. Vi ønsker å være "en klubb for alle, der alle blir sett".

Bærum Golfklubb er en veletablert klubb grunnlagt i 1972.Vi har en 18 hullsbane, en korthullsbane, driving range og meget gode treningsområder. Klubben er kjent for et hyggelig miljø med høy medlemstilfredshet.

Klikk her for innmeldingsskjema

Vi har ca 1.700 medlemmer fordelt på de to kategoriene hovedmedlemskap og korthullsbanemedlemskap.

HOVEDBANE MEDLEMSKAP
Innmeldingsavgift 2020:
Voksen kr 2 500
Junior (inntil 21 år) kr 1 000
Familie kr 2 500

Årskontingenter hovedbanen 2020:

Voksen kr 8 100
Eldre ungdom (22-26 år) Kr 3 300
Ungdom (19-21 år) kr 2 800
Junior (11-18 år) kr 2 000
Yngre junior (0-10 år) kr 1 000
Familie kr. 17 700 (2 voksne og inntil 3 barn inntil 26 år)

Ratebetaling / avtalegiro pr mnd:
Voksen kr 700*
Eldre ungdom (22-26 år) kr 300*
Familie kr 1 500* (2 voksne og inntil 3 barn inntil 26 år)
*pr mnd i 12 måneder (januar-desember) inkl. gebyrer
**Vi tilbyr ratebetaling, som er en annen måte å betale kontingenten på, der hele årskontingenten deles inn i rater avhengig av innmeldingsmåned. Ratebetaling avtales direkte med Norkred som  betjener klubbens faktureringstjeneste.

KORTHULLSBANE MEDLEMSKAP
Innmeldingsavgift voksen (22- år) kr 1 300
Innmeldingsavgift junior (0-21 år) kr 800
Innmeldingsavgift familie kr 1 500

Årskontingenter korthullsbanen 2020:

Voksen kr 1 500
Junior kr 800
Familie kr 3 400 (2 voksne og inntil 3 barn inntil 18 år)
*medlemmer på korthullsbanen får en gratis runde på hovedbanen pr sesong samt gjestegreenfee mandag-fredag.

NB! Ved fakturering (elektronisk og pr post) pålegges et fakturagebyr.

Ved utmelding eller ønske om endring av kategori må dette gjøres skriftlig til bmgk@bmgk.no innen 31/12

Medlemsfordeler
Å være medlem i Bærum Golfklubb betyr at du også kan nyte godt av tilbud og rabatter med andre klubber, og med enkelte av våre samarbeidspartnere. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle vårt fordelsprogram som skal komme deg som hovedmedlem til gode. Det er litt mer enn bare golf du får ved å være medlem i BMGK.

Husk at du som hovedmedlem har gratis tilgang og gratis leie av klubbhuset selskapslokaler med møtefasiliteter, og trådløst nettverk i hele huset. Send en mail til post@baerumcatering.no for spørsmål eller for en reservasjon.

Forsikringsavtale
Klubbens forsikringsavtale har en ordning der aktive hovedbane medlemmer som skader seg i en ulykke, og som dermed ikke kan spille golf i deler av eller hele sesongen, får refundert medlemsavgiften forholdsmessig. Dette gjelder for skade, ikke sykdom, som har skjedd etter at årskontingenten er innbetalt klubben  i samme år som faktura er utstedt. Den første måneden/30 dagene, refunderes ikke. For å få vurdert et skadetilfelle må det sendes inn følgende dokumentasjon:

- Navn, klubb, kontaktinfo og kontonummer
- En beskrivelse av ulykkeshendelsen
- Legeerklæring på at man ikke kan spille golf som følge av ulykkeshendelsen og for - hvor lenge
- Kopi av betalt faktura for medlemskontingent

Dette sendes:
COVER Forsikring
post@coverforsikring.no
Kontaktperson: Bjørn Gunther, tlf. 949 75 319

MEDLEMSFORDELER som hovedmedlem i 2020:
- Spill så mye du vil på Haga kr. 1.990 - klikk her for å kjøpe
Ta med gjester til kr. 450 per person. Hvert medlem kan ha med seg 3 gjester i sin ball.
- Fri bruk av nærspillområdene og rabattert pris på årskort driving range
- Rabattert pris på leie av golfbil

- Fritt spill på korthullsbanen
- Delta i egne treningsgrupper tilpasset din alder og dine golfferdigheter