Vil du bli medlem i Bærum Golfklubb
Vi har ledige medlemskap, både på hovedbanen og på korthullsbanen. Bli medlem i en klubb i ditt nærområde. Vi er "en klubb for alle, der alle blir sett"

Bærum Golfklubb er en veletablert klubb grunnlagt i 1972.Vi har en full 18 hullsbane, en korthullsbane og meget gode treningsområder. Klubben er kjent for et hyggelig miljø og jobber for at "alle skal bli sett".

Klikk her for innmeldingsskjema

Vi har ca 1.700 medlemmer fordelt på to kategoriene hovedmedlemskap og korthullsbanemedlemskap.

NB! Ved fakturering (elektronisk og pr post) pålegges et fakturagebyr.

Ved utmelding eller ønske om endring av kategori må dette gjøres skriftlig til bmgk@bmgk.no innen 31/12.

Medlemsfordeler
Å være medlem i Bærum Golfklubb betyr at du også kan nyte godt av tilbud og rabatter med andre klubber, og med enkelte av våre samarbeidspartnere. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle vårt fordelsprogram som skal komme deg som hovedmedlem til gode. Det er litt mer enn bare golf du får ved å være medlem i BMGK.

Husk at du som hovedmedlem har gratis tilgang og gratis leie av klubbhuset selskapslokaler med møtefasiliteter, og trådløst nettverk i hele huset. Send en mail til bmgk@bmgk.no for spørsmål eller for en reservasjon.

Som hovedmedlem i BMGK har du følgende medlemsfordeler i 2019:
- Spill så mye du vil på Tyrifjord GK* for 1 990,-
- Spill så mye du vil på Haga 1 990,-
- Spill så mye du vil på Årjangs GK i Sverige 1 000,-
- Redusert greenfee på Hauger GK - Aktive BMGK medlemmer betaler 450,- i greenfee alle dager.
Gratis NXT lvl egentreningskort.
Ta med gjester til 450,- per person. Hvert medlem kan ha med seg 3 gjester i sin ball.
- Rabattert pris på årskort driving range
- Rabattert pris på leie av golfbil

- Fritt spill på korthullsbanen.

*Dette gjelder ikke prime time på Tyrifjord GK, som er 09:00-11:50 lørdag, søndag og helligdager.

Som korthullsbanemedlem i BMGK har du følgende medlemsfordeler i 2019:
- En gratis runde på hovedbanen (Verdi 600,-)
- Fritt spill på korthullsbanen
- Klubbfølelse
- Medlemsfordeler
- Billigere greenfee på hovedbanen på hverdager (450,-)
- Mulighet til å spille greenfee på andre klubber/baner
- Halv pris på driving-range
- Mulighet til å delta i alle klubbens turneringer mot satt greenfee
- Delta i egne treningsgrupper tilpasset din alder og dine golfferdigheter

Forsikringsavtale

Klubbens forsikringsavtale har en ordning der medlemmer som skader seg i en ulykke, og som dermed ikke kan spille golf i deler av eller hele sesongen, får refundert medlemsavgiften forholdsmessig. Dette gjelder for skade skjedd i samme år som faktura er utstedt. Den første måneden/30 dagene, refunderes ikke. For å få vurdert et skadetilfelle må det sendes inn følgende dokumentasjon: