MEDLSMSKAP I BÆRUM GOLFKLUBB
 - en klubb for alle, der alle blir sett

Venteliste
Fra mai 2021 er klubben fulltegnet på hovedbanemedlemskap. Rammen som er satt på antall obligasjoner til hovedbanen er nådd, og nye innmeldte vil føres opp på venteliste for medlemskap. Ventelisten organiseres etter førstemann til mølla prinisippet.

Ved oppføring på venteliste skal du fylle ut innmeldingsskjema

Klikk her for å komme til skjema.

Medlemmer vil tas opp i klubben ved første mulige anledning basert på utmeldinger etter hver sesong. Ved spesielle unntak kan også medlemmer meldes ut i sesong, da vil nestemann på ventelisten få tilbud om medlemskap.

Det er fortsatt per mai 2021 ledige korthullsbanemedlemskap.

Bærum Golfklubb er en veletablert klubb grunnlagt i 1972.Vi har en 18 hullsbane, en korthullsbane, driving range og meget gode treningsområder. Klubben er kjent for et hyggelig miljø med høy medlemstilfredshet.

Årsinndelingen på kontingenter gjelder fra det året du fyller år, uavhengig om det er i januar eller desember.

Klikk her for innmeldingsskjema

Innmeldingsavgift hovedbane 2021
Voksen (20+ år) kr 2 500
Junior (0-19 år) kr 1 000
Familie kr 3 500

Innmeldingsavgift korthullsbane 2021
Innmeldingsavgift voksen (20+ år) kr 750
Innmeldingsavgift junior (0-19 år) kr 500
Innmeldingsavgift familie kr 1 500

Årskontingenter 2021:

Hovedbane 33+ kr 8 200
Hovedbane 29-32 år Kr 5 000
Hovedbane 25-28 år kr 4 000
Hovedbane 20-24 år kr 3 000
Hovedbane 13-19 år kr 2 000
Hovedbane 0-12 år kr 1 000
Familie kr. 17 700 (2 voksne og inntil 3 barn inntil 24 år)

Korthullsbane fra 20 år kr 1 500
Korthullsbane 0-19 år kr 750
Familie kr 3 300 (2 voksne og inntil 3 barn inntil 19 år)
*medlemmer på korthullsbanen får en gratis runde på hovedbanen pr sesong samt gjestegreenfee mandag-fredag.

Måneds- og ratebetaling:
Du kan nå velge å betale årskontingenten hos oss månedlig med opptil 11 avdrag. Ta kontakt med vår faktureringspartner NorKred AS i god tid FØR forfall på denne fakturaen på epost julia@norkred.no / tlf 48847173, så vil det bli aktivert. Din fakturaen vil da bli kreditert og det utstedes nye månedlige fakturaer. Dersom fakturaen er mottatt som eFaktura eller avtalegirotrekk sletter du bare oppdraget i din nettbank. Vær oppmerksom på at du som medlem av klubben vår plikter å betale HELE årskontigenten uavhengig av om den faktureres årlig eller månedlig. Med bakgrunn i utvidet kredittid og mer administrasjon for klubben vil det for hver månedsfaktura påløpe et fakturagebyr pålydende kr 25.

Ved valg av familiemedlemskap så føres andre familiemedlemmer inn i kommentarfelt med deres personalia. (Navn, fødselsdato med årstall, hcp, tlf, adresse og mail. Er det noen annen informasjon du vil legge til innmelding som kampanje, gavekort eller andre ting, så skriv dette i kommentarfeltet.

Under finner du innmeldingsskjema for Bærum Golfklubb. Du velger hvilken medlemskategori du ønsker i feltet merket type medlemskap.

Velkommen til Bærum Golfklubb!

NB! Ved fakturering (elektronisk og pr post) pålegges et fakturagebyr.

Ved utmelding eller ønske om endring av kategori må dette gjøres skriftlig til bmgk@bmgk.no innen 31/12

Medlemsfordeler
Å være medlem i Bærum Golfklubb betyr at du også kan nyte godt av tilbud og rabatter med andre klubber, og med enkelte av våre samarbeidspartnere. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle vårt fordelsprogram som skal komme deg som hovedmedlem til gode. Det er litt mer enn bare golf du får ved å være medlem i BMGK.

Husk at du som hovedmedlem har gratis tilgang og gratis leie av klubbhuset selskapslokaler med møtefasiliteter, og trådløst nettverk i hele huset. Send en mail til post@baerumcatering.no for spørsmål eller for en reservasjon.

MEDLEMSFORDELER som hovedmedlem i 2021:
Ta med gjester til rabattert greenfee per person. Hvert medlem kan ha med seg 3 gjester i sin ball.
- Fri bruk av nærspillområdene og rabattert pris på årskort driving range
- Medlemspris på leie av golfbil

- Fritt spill på korthullsbanen
- Mulighet til å delta i egne treningsgrupper tilpasset din alder og dine golfferdigheter mot treningsavgift