Innmeldingsskjema

Hovedbane 19-21 år kr 2 800
Hovedbane 11-18 år kr 2 000
Hovedbane 0-10 år kr 1 000
Familie kr. 17 700 (2 voksne og inntil 3 barn inntil 26 år)

Korthullsbane fra 22 år kr 1 500
Korthullsbane 0-21 år kr 800
Familie kr 3 400 (2 voksne og inntil 3 barn inntil 18 år)
*medlemmer på korthullsbanen får en gratis runde på hovedbanen pr sesong samt gjestegreenfee mandag-fredag.

Delbetaling av medlemskap
Årskontingenten kan deles opp i månedsbetaling. Ta kontakt med Norkred når faktura på årskontingent sendes ut etter årsmøtet.

Ved valg av familiemedlemskap så føres andre familiemedlemmer inn i kommentarfelt med deres personalia. (Navn, fødselsdato med årstall, hcp, tlf, adresse og mail. Er det noen annen informasjon du vil legge til innmelding som kampanje, gavekort eller andre ting, så skriv dette i kommentarfeltet.

Under finner du innmeldingsskjema for Bærum Golfklubb. Du velger hvilken medlemskategori du ønsker i feltet merket type medlemskap.

Velkommen til Bærum Golfklubb
  • Hvilken klubb?
    Vil du ha Bærum Golfklubb som hjemmeklubb?
    Er dine økonomiske forpliktelser i andre eller tidligere golfklubber oppgjort?:
  • Viktig: Den som ikke senest 31. desember har sendt skriftlig søknad om utmelding av klubben eller søknad om overgang til annen kontingent-/avgiftsgruppe, vil det påfølgende år bli krevet for den gjeldende medlemskontingent/årsavgift som årsmøtet fastsetter. Klubbens medlemmer forplikter seg til å betale de vedtatte kontingenter og avgifter fastsatt på årsmøtet. Kategoriendring grunnet alder skjer automatisk.

Vennligst kryss av under:
       Jeg har lest og godkjent vilkårene for medlemskap
  • Vennligst skriv inn tallrekken under med kun siffer:
    to  seks  tre  fire:
  • Når du sender inn skjemaet vil du motta en automatisk bekreftelse på epost på din innmelding. Om du ikke mottar en slik epost, vennligst ta kontakt med klubben.