Innmeldingsskjema

MEDLSMSKAP I BÆRUM GOLFKLUBB
 - en klubb for alle, der alle blir sett

Venteliste
Fra mai 2021 er klubben fulltegnet på hovedbanemedlemskap. Rammen som er satt på antall obligasjoner til hovedbanen er nådd, og nye innmeldte vil føres opp på venteliste for medlemskap. Ventelisten organiseres etter førstemann til mølla prinisippet.

Medlemmer vil tas opp i klubben ved første mulige anledning basert på utmeldinger etter hver sesong. Ved spesielle unntak kan også medlemmer meldes ut i sesong, da vil nestemann på ventelisten få tilbud om medlemskap.

Ved oppføring på ventelisteskal du fylle ut innmeldingsskjema under.

Det er fortsatt per mai 2021 ledige korthullsbanemedlemskap.

Bærum Golfklubb er en veletablert klubb grunnlagt i 1972.Vi har en 18 hullsbane, en korthullsbane, driving range og meget gode treningsområder. Klubben er kjent for et hyggelig miljø med høy medlemstilfredshet.

Vi har ca 1.800 medlemmer fordelt på de to kategoriene hovedmedlemskap og korthullsbanemedlemskap.

Årsinndelingen gjelder fra det året du fyller år, uavhengig om det er i januar eller desember.

Innmeldingsavgift hovedbane 2021
Voksen (20+ år) kr 2 500
Junior (0-19 år) kr 1 000
Familie kr 3 500

Innmeldingsavgift korthullsbane 2021
Innmeldingsavgift voksen (20+ år) kr 750
Innmeldingsavgift junior (0-19 år) kr 500
Innmeldingsavgift familie kr 1 500

Årskontingenter 2021:

Hovedbane 33+ år kr 8 200
Hovedbane 29-32 år Kr 5 000
Hovedbane 25-28 år kr 4 000
Hovedbane 20-24 år kr 3 000
Hovedbane 13-19 år kr 2 000
Hovedbane 0-12 år Gratis
Familie kr. 17 700 (2 voksne og inntil 3 barn inntil 24 år)

Korthullsbane 20+ år kr 1 500
Korthullsbane 13-19 år kr 750
Familie kr 3 300 (2 voksne og inntil 3 barn inntil 19 år)
*medlemmer på korthullsbanen får en gratis runde på hovedbanen pr sesong samt gjestegreenfee mandag-fredag.

Rate betaling / avtalegiro pr. mnd:
Årskontingenten kan deles opp i månedsbetaling/ratebetaling. Ta kontakt med Norkred når faktura på årskontingent sendes ut etter årsmøtet. Det tilbys månedsbetaling/ratebetaling til alle hovedbanekategorier fra 20 år og oppover, i tillegg til familiemedlemskapet.

Ved valg av familiemedlemskap så føres andre familiemedlemmer inn i kommentarfelt med deres personalia. (Navn, fødselsdato med årstall, hcp, tlf, adresse og mail. Er det noen annen informasjon du vil legge til innmelding som kampanje, gavekort eller andre ting, så skriv dette i kommentarfeltet.

Under finner du innmeldingsskjema for Bærum Golfklubb. Du velger hvilken medlemskategori du ønsker i feltet merket type medlemskap.

Velkommen til Bærum Golfklubb
  • Hvilken klubb?
    Vil du ha Bærum Golfklubb som hjemmeklubb?
    Er dine økonomiske forpliktelser i andre eller tidligere golfklubber oppgjort?:
  • Viktig: Den som ikke senest 31. desember har sendt skriftlig søknad om utmelding av klubben eller søknad om overgang til annen kontingent-/avgiftsgruppe, vil det påfølgende år bli krevet for den gjeldende medlemskontingent/årsavgift som årsmøtet fastsetter. Klubbens medlemmer forplikter seg til å betale de vedtatte kontingenter og avgifter fastsatt på årsmøtet. Kategoriendring grunnet alder skjer automatisk.

Vennligst kryss av under:
       Jeg har lest og godkjent vilkårene for medlemskap
  • Vennligst skriv inn tallrekken under med kun siffer:
    to  seks  tre  fire:
  • Når du sender inn skjemaet vil du motta en automatisk bekreftelse på epost på din innmelding. Om du ikke mottar en slik epost, vennligst ta kontakt med klubben.