Turneringer

SeniorMix

SeniorMix er en turneringserie for golfere over 50 år av begge kjønn, som spilles på fredager fra 10:00 gjennom golfsesongen.

Den første fredagen hver måned er det shotgun start med Texas Scramble, de resterende rundene spilles det individuelt.

SeniorMix 2023
37 SeniorMix`ere startet årets sesong med den tradisjonelle vårturen til Tanumshede. Vi spilte Mjølkerød som oppvarmingsrunde første dag, mens på Fjällbacka var det konkurranse i form av en Texas Scramble.

Det var stor stemning i det flotte, men blåsende vårværet. Alle fullførte runden, og vinnerne ble Viktor Baumann, Liv Guildford, Terje Holm og Nils Petter Argel. Gratulerer!På andre plass kom Åse Bagstevold, Øyvind Alf Karlsen, Bente Tegnér og Miklos Degré. Tredje premien gikk til Urban Olmårs, David Lewis og Inger Kirsti Berglund. Flott innsats! Alle andre deltagere fikk en liten premie de også.

Sesongstart for 2023 på Bærum blir den første fredagen etter baneåpning. Vi fortsetter som tidligere hvor den første fredagen hver måned spilles det Texas Scramble med shotgunstart 10:00, og premieutdeling på terrassen etterpå. Til innkjøp av premier må hver deltager betale 100,-. Dette gjøres i proshop når du registrerer deg før du går ut.

De andre fredagene setter vi opp startlister med første utslag 10:00. Da spilles det individuelt, men det er ingenting i veien for interne småkonkurranser. Vi har plass til 40 spillere hver fredag (Marius var snill i fjor, vi håper å kunne få med noen ekstra ved behov i år også), så det er førstemann til mølla som gjelder!

Vi gleder oss veldig til sesongstart på egen bane.

Hilsen SeniorMix komitéen

Grete, Stein, Miklos og Kirsti.

Klikk her for å komme til påmelding i GolfBox

SeniorMix komiteen

Leder - Grete Ellefsen
951 42 906
gretellef@gmail.com
Miklos Degrè
 
905 32 892
miklos.degre@medisin.uio.no
Kirsti Degrè
 

971 54 423
kirstidegre@hotmail.com
Stein Sunde

917 32 935
stesund@online.no

Terje Sørensen (Simulatorgolf) 
911 37 730
tesoer3@online.no

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her