Juniorer

Juniortrening

Vår visjon er at Bærum Golfklubb skal være en golfklubb for alle - der alle blir sett. Derfor skal vi legge tilrette for kurs og treningstilbud som skal passe for alle kategorier medlemmer i klubben fra nybegynnere til elitespillere.

Klikk her for påmelding til Juniortrening sommer 2020!


Alle juniorer trener mandag ettermiddag gjennom sesongen. Det blir på mange måter dagen som er satt av til alle juniorene i klubben. Avhengig av gruppe, og engasjement så er det selvfølgelig lagt opp til treningstider andre dager i uken også. 

Her kan du selvfølgelig delta hvis du er medlem, men det er også åpent for alle. Har du barn eller barnebarn har lyst til å spille golf, så har vi et treningsopplegg som passer, det lover vi. Nytt av året er at vi har laget en egen breddegruppe kun for jenter, gutter og en mix gruppe på torsdager.

Oversikt under illustrerer hvordan vi deler opp juniorspillerne i grupper. Dette gjør vi for å best kunne tilpasse treningsopplegget for hver enkelt gruppe. HCP-grensene er ikke absolutte. Er du usikker på hva som passer best, så ta gjerne kontakt med vår juniorleder Knut Foldvik på knut@mesterverk.no

Klikk her for påmelding til Juniortrening sommer 2020!

Junior Elite - Hcp 0 til 10
Junior Rekrutt - Hcp 11 til 20
Junior Talent - Hcp 21-36
Junior Bredde - Hcp 37-54

Propakker
Treningsavgiftene inkluderer en protime, en pique og et ballkort. Det er også i mulig å kjøpe ekstra protimer med trenerne for de som ønsker dette. Proene har satt opp rabatterte pakker tilgjengelig for alle som er en del av juniortrening.

1 x 25 min - 300,-
3 x 25 min - 850,-
5 x 25 min - 1 350,-
10 x 25 min - 2 500,-

Booking og bestilling av propakkene gjøres direkte til Knut (knut@bmgk.no) eller Fredrik (fredrik@bmgk.no)

Ønsker du å teste hvordan det er å være med i bredde trening?
Det er fult mulig å delta på 3 breddetreninger uten at det koster deg noe. Ønsker du å fortsette, ta kontakt med oss så skal vi hjelpe til med påmelding og betaling. 

Klikk her for påmelding til Juniortrening sommer 2020!