Nyheter

Medlemstrening 2024

Av: Marius  |  Publisert: 27. oktober 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Fra nyttår lanserer klubben ny medlemstrening med flere ukentlige økter tilpasset din kalender. Oppsettet for januar er klart, og påmelding åpen!

Fra og med 1. januar 2024 lanserer Bærum Golfklubb medlemstrening med flere ukentlige økter gjennom hele sesongen som tilpasser seg din kalender og ditt behov.

Øktene har ulike temaer slik at du kan trene på de områdene av spillet du selv føler du må forbedre, og temaene vil også gå igjen flere ganger slik at du kan få nødvendig repetisjon, og samtidig se utvikling og forbedring. Treningene vil være tilpasset golfere på ulike nivåer slik at du kan trene med andre medlemmer som deler din lidenskap for å bli bedre i golf.

Skriv ditt handicap når du melder deg på, slik at treneren kan tilpasse økten best mulig til deltagerne. Du kan velge og vrake i ulike treninger, med ulike temaer og med alle våre trenere og ressurser.

Vi har allerede nå gjort klart kalenderen og oppsettet for januar 2024, og du kan melde deg på i dag! Vi kommer også til å informere mer om alle økter fortløpende opp mot oppstart januar 2024.

Klikk her for informasjon, priser, kalender og påmelding til trening fra januar 2024. Man melder seg på og betaler for de øktene man selv ønsker å delta på.

Medlemstreningene er delt opp i fem ulike elementer;

Teknikktrening
Dette er økter hvor målet er å forbedre teknikken på de ulike golfslagene. Øktene vil bestå av teori fra proene våre og praktiske øvelser. Treningen vil i tillegg knyttes opp mot parameterne som TrackMan leser der det er mulig, og vi legger opp til at du skal sitte igjen med nok kunnskap om de ulike temaene til å vite hva du skal se etter når du trener på egenhånd

Ferdighetstrening
Dette er økter hvor målet er å øke ferdighetsnivået ditt gjennom øvelser. Det vil være en god miks av øvelser som utfordrer og utvikler dine ferdigheter, og vi ønsker at du skal sitte igjen med mer kunnskap og inspirasjon til hvordan du kan trene på egenhånd.

Spilltrening
Dette er økter hvor målet er å utfordre golfferdighetene dine i spillelike situasjoner. Gjennom øvelser som tar for seg alle deler av ditt spill i mange ulike situasjoner, ønsker vi å bidra til at du enklere kan overføre dine ferdigheter til banespill.

Klinikk
Dette er lengre treningsøkter hvor målet er å gi deg god kunnskap om ulike temaer og hvordan du kan utvikle dine ferdigheter. Vi dykker derfor litt dypere ned i temaene enn ved de ukentlige treningsøktene. Øktene vil bestå av teori og praktiske øvelser.

Spesialtrening
Dette er økter hvor målet er å gi deg god kunnskap om andre ting enn teknikk, trening og spill, som for eksempel utstyr, spillestrategi, fysisk trening og den mentale delen av spillet.

Treningene vil gjennom vinteren foregå i våre nye innendørs fasiliteter på klubben, og gjennom sommer sesongen ute på våre treningsområder. 

Det vil være maks 6 deltagere på treningene på puttinggreenen på loftet og maks 8 deltagere på treninger i simulatorsenteret

Klikk her for påmelding og mer informasjon    

                                                
Ansvarlige trenere
Emilie Kvamme - emilie@bmgk.no - 959 10 035
Anders Engelsen - anders@bmgk.no - 415 85 272

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her