Nyheter

Storspill og fantastiske forhold under Member/Guest!

Av: Anders Harto  |  Publisert: 17. juni 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I helgen ble den første utgaven av Member/Guest spilt. Fullt startfelt, imponerende scorer og en fantastisk bane. Les mer og se bilder her.

Over 50 medlemmer hadde invitert med seg en gjest til turnering, og det var veldig gledelig at vi kunne vise frem banen vår i så god stand! Dette var forhåpentligvis startskuddet på en ny tradisjon. I spilleformen tomanns bestball med hcp var det mange gode scorer, og hele 47 lag kom seg under par. Det var to innlagte konkurranser, og på closest to pin på hull 5 kom ingen nærmere enn Jørgen Thokles superslag 16cm unna koppen. På hull 13 var Henrik Myklestu nærmest pinnen og kunne ta med seg premien hjem.  

Den første Member/Guest ble vunnet av laget til Sebastian Kirkeberg, som hadde invitert med seg Richard Mulford. De gikk imponerende -12 til sitt hcp, en magisk 59 runde og vant ett slag foran Ove Ørjavik og Ferdrik Bø. Gratulerer!



Klubbturneringene tar nå sommerferie, før vi starter opp igjen med  "KM-uka" i august. 

Her er noen bilder fra turneringen: 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her