Nyheter

Bli med på Elis turnering lørdag 29.juni

Av: Anders Harto  |  Publisert: 19. juni 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Elis turnering er en veldedighetsturnering der deltakeravgiften går uavkortet til Brystkreftsaken. Påmelding gjøres her.

Vi startet opp med denne turneringen som en minneturnering i 2021 etter at vi mistet Eli som var en av våre første medlemmer til kreft. Eli var en primusmotor i klubben siden starten, og blid og imøtekommende som hun var, tør vi påstå hun kjente navnet på de fleste! 

Deltakeravgift kr. 300,-
Shotgunstart kl. 09:00.
Alle melder seg på individuelt også setter vi sammen lagene slik at snitthandicap og kjønnsfordeling blir så like som mulig.

Damer slår ut fra rød tee og herrer fra blå tee.Vi spiller Lag-shamble der de 2 beste Stablefordscorene på hver hull i laget teller. Shamble betyr at alle i ballen slår ut, og alle spillere kan deretter velge å slå videre på sin egen ball der den ligger, eller flytte ballen til der det beste utslaget er uten «straff». Deretter spiller alle videre på sin egen ball til den er i hullet, eller man ikke kan få poeng.

Litt ekstrakonkurranser undervegs, som nærmest pinnen, nærmest snoren og lengste utslag blir det også. Har du en venn som ikke er medlem du gjerne vil ha med denne dagen?

Alle deltakere kan ta med en venn som slipper greenfee (betaler kun deltakeravgift), øvrige ikke-medlemmer er hjertelig velkomne til å delta og betaler kun kr. 350,- i greenfee.

Klubben bidrar med litt premier og damegruppen bidrar med vin til vinlotteri, men siden deltakeravgiften går til veldedighet er vi avhengige av å bli sponset med premier, så har du noe å bidra med, ta kontakt med Anders (aharto@bmgk.no) eller Kristin (kancher@online.no)

Vi håper å se mange av dere lørdag 29 juni!       
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her