Nyheter

Stor utvikling i klubbens juniorarbeid

Av: Anders Harto  |  Publisert: 27. mai 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Ny visjon for juniorarbeidet, flere barn i trening og egne samarbeidspartnere med Zuccarellostiftelsen i spissen. Les mer her.

Klubben har i høst og vinter jobbet iherdig etter en visjon for juniorarbeidet hvor vi ønsker å redusere kostnaden for all junioraktivitet, samtidig som vi styrket det sportslige opplegget og øker aktivitetsnivået. Økonomi skal ikke være et hinder for deltakelse i aktivitet.

Dette arbeidet treffer midt i sentrum av en større kostnadsdebatt innen norsk idrett generelt. Det er derfor ekstra gledelig å kunne fortelle at vi har inngått et samarbeid med Zuccarellostiftelsen. Vi er svært ydmyke og stolte over å ha blitt partner med en landsdekkende stiftelse som utelukkende jobber for at alle barn og unge skal kunne delta i aktivitet uten at pris skal være et hinder. Vi skal jobbe for å synliggjøre Zuccarellostiftelsens arbeid fremover, samtidig som vi etterlever det i egen klubb. Bærum Golfklubb er en golfklubb for alle - og det er noe vi alle kan være stolte over!

En viktig del for å få iverksatt dette har vært den nye driftsmodellen til klubben, som har muliggjort en omstrukturering og omprioritering av personell og driftposter. Det sportslige teamet, bestående av Emilie Kvamme, Anders Engelsen og Frida Sofie Moholdt har fulle treningsgrupper i ulike nivå og alder, og sammen med flere Trener1-ressursser på de minste trollgolferne, har vi i løpet av hver uke over 100 barn i organisert aktivitet. GolfCampene våre om sommeren ble raskt fulle, og pilene peker oppover for aktivitet, samtidig som vi har lykkes i å redusere kostnadsnivået. Et stort løft i juniorsatsningen er at vi gjennom det nye simulatorsenteret har muligheten til å følge opp og arrangere aktiviteter gjennom hele året, noe vi har stor tro på at vil bidra til økt rekruttering, mindre frafall og større progresjon i utvikling og ferdigheter.  for å lese mer om den sportslige utviklingsplanen til juniorene.   

Sentralt for å lykkes med dette er også samarbeidspartnerne våre. Her har nye og eksisterende partnere ønsket å være med på visjonen og knyttet seg spesielt til klubbens juniorarbeid. Du har sikkert sett de store skiltene på "Juniorveggen" på drivingrangen, hvor både lokale og større bedrifter er med på laget. Det gjør at vi i kan tilby mer enn bare et godt sportslig tilbud. Vi kan tilby en møteplass og gjennomføre miljøbyggende aktiviter gjennom golfgruppene i klubben som: kinobesøk, fellestreninger hos Spenst, pizzakvelder, inngangsbilletter til skiarrangement i Holmenkollen i tillegg til økonomisk tilrettelegging. I tillegg fikk vi midler fra sparebankstiftelsen DNB til oppbevaringsskap og sykkelstativer som er med på å redusere biltrafikken. 

Følg gjerne juniorarbeidet på Instagram! Klubben har en egen instagramkonto hvor man kan følge med på den daglige junioraktivteten i klubben.

Har du lyst til å bidra på en eller annen måte til å videreutvikle det gode arbeidet som har startet i junioravdelingen til klubben? Ta kontakt med Emilie eller Anders H.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her