Nyheter

Protokoll fra Årsmøte 14.februar

Av: Marius  |  Publisert: 15. februar 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Klubbens årlige årsmøte ble avholdt på klubbhuset onsdag 14. februar med informasjonsmøte i forkant. Her følger protokollen fra møte.

Onsdag 14. oktober ble årsmøte avholdt på klubbhuset på Bærum GK. Det var totalt 51 stemmeberettigede medlemmer som møtte opp til informasjonsmøte fra 1730, etterfulgt av det formelle årsmøte fra 1830.

I informasjonsmøte ble det først gått igjennom resultater fra Golfspilleren I Sentrum og spillstatistikk fra sesongen 2023. Tallenes tale viste en tung sesong påvirket av byggeprosjekter og klimautfordringer. Dette gjenspeilet seg også i tilbakemeldingene fra undersøkelsen, samt statistikken på spill og trafikk på banen.

Etter dette gikk administrasjonen igjen banen og banestatus. Det ble avdekket behov for oppgraderinger av dreneringen på banen, noe som det vil rettes fokus på i kommende sesong. Det ble også vist frem hvilke investeringsbehov klubben har fremover på banen, og hvordan dette kan gjøres.

Så gikk vår nye Golf og markedsansvarlig igjennom turneringsprogrammet for kommende sesong, etterfulgt av en gjennomgang av kurs og trening så langt i 2024. Vi har lansert et nytt treningskonsept som vi opplever har blitt tatt godt imot. Tilbakemeldingene fra de som har deltatt har vært veldig gode!

Klikk her for å lese mer om medlemstrening i vinter!

Deretter gikk daglig leder igjennom status på den nye butikken. Der har varene begynte å komme inn, det samme har custom fitting utstyret. Vi gleder oss til å vise frem alt det nye og ta medlemmer og gjester godt imot!

Avslutningsvis gikk daglig leder igjennom det økonomiske resultatet for 2023, samt budsjett 2024 og hvilke styrker og utfordringer vi står ovenfor.

Etter en liten benstrekk samlet forsamlingen seg igjen for det formelle årsmøte. Møtet begynte 1835 og ble avsluttet 1915.

Klikk her for å lese protokoll fra årsmøte

Klikk her for å lese Årsrapport 2023
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her