Nyheter

Proshop i vinter - sikre deg NY DRIVER!

Av: Bente  |  Publisert: 14. januar 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Selv om det er midt på vinteren og banen er kledd i hvitt, er vi gutta i proshopen på plass.

Shopen har et bredt utvalg av utstyr til gode priser, og vi hjelper gjerne med å finne golfutstyr for alle golfere – på alle nivåer. Det er en rekke gode priser på alt fra køller, traller, klær og sko m.m. 
Vi begynner også å få inn årets nyheter utover vinteren / våren nå – og det er mye spennende utstyr og annet som kommer inn i ukene fremover. 
 
I disse dager tikker det også inn demokøller på blant annet årets nyheter på jern og drivere som du kan teste. Vi kjører customfitting på utstyr med Trackman, slik at du kan få helt tilpassede køller for nettopp deg! 
Hvorfor ikke starte det nye året med å få skreddersydde køller som hjelper deg til å utvikle din golf? 

Hvis du trenger en gave til noen nære og kjære, og ikke vet hva du skal kjøpe, er et gavekort fra proshopen eller på protimer / kurs noe alle golfere blir glade av å få. 

Vil du bli en av de første i landet med den nye TaylorMade Stealth driveren eller den nye Callaway Rogue ST driveren?
Vi kliner til med en flott prebooking-kampanje på - 10% rabatt på disse modellene!
Kampanjen varer til 1.februar! Send din bestilling til proshop@bmgk.no
 
Vinteren og våren er også tiden man burde gå gjennom utstyret sitt, kanskje man burde fornye køllene sine eller kanskje man rett og slett burde bytte grepene på alle eller noen av køllene man har i baggen. 
Ingenting er som nye golfgrep når sesongen starter. Vi bytter dine grep på dagen!

Vi er stort sett på plass alle ukedager på dagtid, men om du planlegger å besøke oss, kan det være lurt å kontakte oss direkte, så avtaler vi tid!
Fredrik de Sousa - mail / 463 20 597
Knut Schiager - mail / 908 56 501
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her