Nyheter

Ønsker du å bidra i komiteer eller styret?

Av: Anders Harto  |  Publisert: 25. september 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Valgkomiteen ser etter kandidater til ulike komiteer og styret. Har du lyst til å bidra, eller kjenner noen som er aktuelle? Les mer her.

De siste årene har vi hatt en formidabel økning i antall medlemmer i klubben. Vi er veldig stolte over at dette er golfere på alle nivåer og at vi nå også har en god aldersmiks.

I BMGK’s styre er det stort sett hvert år noen medlemmer som går ut, og vi har da behov for nye inn. Styreleder velges for ett år av gangen, styremedlemmer for to år og varamedlemmer for 1 år.  For styret vurderer vi kandidater utfra et ønske om en god aldersmiks, kjønnsfordeling og så langt som mulig faglig bakgrunn/erfaring, slik at vi kan ha en best mulig miks.

For komitémedlemmer vurderer vi kandidater også ift en god aldersmiks og kjønnsfordeling, men her vil vi også være opptatte av motivasjon og interesse for golfidretten, drift og utvikling av klubb, bane, treningsmuligheter og det sosiale miljøet på og rundt banen.  Typiske komiteer er da Banekomité, Disiplinærkomité, Valgkomité, Kontrollkomité, Dugnadskomité, Turneringskomité og Hederskomité.

De ulike aldersrelaterte komiteene – junior, dame, herre, senior og mix finner stort sett sine medlemmer blant de som deltar i konkurransene til de respektive gruppene.

Vi ønsker å være i forkant, og på bakgrunn av det ønsker vi å føre en oversikt over medlemmer som i dag eller på et senere tidspunkt kan tenke seg å bidra i en eller flere av de ovennevnte rollene. Oversikten vil ikke være forpliktende, men dere vil bli kontaktet av valgkomiteen for en kort prat (type telefon) på årlig basis.
Hvis du er interessert i å bidra, vennligst send oss en mail – si litt om deg selv, bakgrunn og motivasjon for hvor du ønsker å bidra.

Kontakt Valgkomiten ved:
Roar Skomakerstuen (roar.skomakerstuen25@gmail.com)
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her