Nyheter

Bruksregler for utslaget på hull 6

Av: Admin  |  Publisert: 14. august 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Dette blir klubbens siste forsøk på å ha hull 6 som et par4 hull. Regler for utslag som ikke setter naboene i fare gjelder fra torsdag 15.08. Les mer her.

Golfballer som treffer biler, hus og annen bebyggelse har vært en utfordring på hull 6 i flere år. Naboer og klubben har de siste årene gått sammen for å finne en god løsning for alle parter, og i juni kunne vi åpne de nye teestedene. Gjennom sommeren har det dessverre oppstått flere situasjoner hvor golfballer fortsetter å treffe bebyggelse i Blunkerudveien, og det ropes heller ikke "FORE".  

Klubben ønsker at hull 6 skal fortsette som et par4-hull, men er nå helt avhengig av din hjelp. Til nå har vi hatt et informasjonsskilt hvor vi ber deg om å ikke sette hus eller personer i fare. Fra og med i morgen torsdag 15.08 vil følgende regler gjelde:

Utslag hull 6:  Du som golfer er ansvarlig for ditt slag. Det er ikke tillat å slå med en kølle som du kan slå over 190 meter med fra hvit/gul og over 160 meter fra blå/rød. Det er ikke tillat å slå et slag hvor du kan risikere å slå over nettet til høyre og sette hus og mennesker i fare. 

Ved brudd på utslagsregelen vil klubben benytte seg av NIF sanksjonsregelverk. Hvis utslagsregelen ikke respekteres, ser vi oss nødt til å stenge utslagsstedene på hull 6 og gjeninnføre et par3 hull. 

Vi ønsker ikke å gå ut med et generelt driverforbud, da dette vil påvirke mange spillere som aldri er i nærheten av å være til fare for naboer. Vennligst respekter dette og minn hverandre på det når dere kommer til hull 6. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her