Nyheter

Utesesongen er over - Simulatorsenteret i full gang

Av: Anders Harto  |  Publisert: 21. oktober 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Banene er stengt, og vi starter arbeid med drenering, veinett og baneutbedring. Samtidig er simulatorsenteret åpent med ordinære åpningstider. Les mer her.

Vi vil takke alle medlemmer og gjester for en fin utesesong! Nå er uteområdene stengt, og vi starter arbeidet med å klargjøre banen for overvintring. Samtidig skal vi bruke de neste ukene godt før snøen kommer til planlagte utbedringer på banen. Vi skal blant annet ta tak i de mest våte områdene på front nine og legge ny drenering. Vi fortsetter opprydningsarbeidet på Bærum GKs nye "Amen Corner" ved hull 12, 13 og 14, og hvis værgudene er med oss er planen å få utbedret noe av veinettet. 

Golfsesongen er på ingen måte over, og du som medlem spiller til rabattert pris i vårt simulatorsenter. I år utvider vi åpningstidene: 

Mandag: 09 - 23
Tirdag - torsdag: 09 - 22
Fredag: 09-20
Lørdag og søndag: 10 -20


Du kan booke simulatortid gjennom hjemmesiden. Trykk "book simulator" på forsiden, eller trykk på knappen "simulator" i menyvalget øverst. Husk at du må lage en bruker for å få medlemsrabatten. Har du ikke lagd en bruker for å booke tid enda?  

Det er fortsatt ledige plasser på våre gratis introduksjonskurs til simulatorsenteret.

Vi håper å se deg i vinter!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her