Nyheter

Baneåpning!

Av: Marius  |  Publisert: 27. april 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Da er vi kommet dit hvor det er besluttet at banen åpner for spill fredag 7. mai. Det blir dugnad på ettermiddag torsdag 6. mai!

Endelig har vi kommet dit hvor vi kan si at banen åpner for spill fredag 7. mai. Treningsgreenene vil også åpne denne fredagen. Det er også noen endringer i bookingregler og det vil være et økt fokus på No-Show i sesongen som kommer.

Klikk her for å lese gjeldende bookingregler og No-Show.

Det har vært kaldt på nettene og det gir ikke optimale groforhold, men greenene har overvintret godt og er klare for spill fra fredag 7. mai. De store områdene med fairways og rough trenger mer varme, så det vil bare bli bedre og bedre i tiden som kommer.

Det vil derfor være ballplassering innenfor en køllelengde på kortklipt område fra og med 7. mai.

Vi ønsker også å minne om de gjeldende smittevernsreglene som er tilstede og ber deg sette deg godt inn i disse før du tar turen til Bærum Golfklubb.

Dugnad
Vi planlegger også en dugnad torsdag 6. mai på ettermiddagen. Mer informasjon kommer i løpet av uken.

Driving rangen
Når det gjelder driving rangen er det fortsatt litt gjenstående arbeid med graving og installering av roboter. Dette er jo arbeid som gjøres nå for at det vi i fremtiden skal kunne holde rangen åpent over en lengre periode, og gjennom hele døgnet uten å måtte stenge grunnet renplukk og klipping.

Vi vil informere om når rangen åpner så fort vi kan.
 


Korthullsbanen

Korthullsbanen henger som vanlig litt etter hovedbanen og vil ikke være klar helt enda. Mer informasjon vil komme på våre nettsider.

Velkommen til ny sesong!