Klubben

Banestatus 14.april

Av: Marius  |  Publisert: 31. mars 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Når vi nå skriver midten av april begynner vi å nærme oss ny golfsesong. Det er fortsatt litt snø igjen her og der på banen.

All plast og sandsekker som har ligget på greenene gjennom vinteren samlet inn, og nå er det bare å vente på at temperaturen skal stige og at nettene blir frostfrie. Langtidsværvarsel melder varmere dager og netter fra 18. april.

Denne uken fjerner vi den svarte duken og planerer i skråningen på driving rangen. Det skal også graves en god del i forbindelse med innstalleringen av robotplukkere og robotklippere på rangen.

Slik det ser ut nå kan åpne rangen i slutten av april, mens hovedbanen åpner når vi har fått god vekst i gresset. Forhåpentligvis blir åpningen i løpet av første uken i mai. Det er også en god del som skal gjøres på de tee-stedene som ble utbedret siste del av 2020. 

Etter snøfallet i går ligger det en del snø på banen på visse områder. Den må smelte før vi kan åpne banen og anlegget vårt.

"Tux" (Guttorm Ray Tuxen) 
Banesjef

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her