Spill & Turnering

Booking & Greenfee

Bærum Golfklubb har følgende greenfee-satser og regler for gjestespill i 2021.

HOVEDBANEN

Greenfee helg kr 650
Greenfee hverdag kr 550
Greenfee medlems gjest helg kr 500
Greenfee medlems gjest hverdag kr 400
Greenfee 9 hull alle dager kr 350
Greenfee junior alle dager (0-19 år) kr 250

Hvert hovedmedlem har rett til å ta med seg 3 gjester som betaler medlem gjestepris. Det forutsettes at samtlige av gjestene registrer seg seg i proshop før spill.

*Juniorpris gjelder til og med det året du fyller 19 år.

Ved ønske om å arrangere turneringer på Bærum GK for din bedrift eller private arrangementer gjelder egne priser. Henvendelse sendes til
marius@bmgk.no

KORTHULLSBANEN
Korthullsbanen åpner 08:00 og siste starttid er 21.00. Etter dette er det ballrenne.
Greenfee korthullsbanen (dagskort) kr 150
Greenfee korthullbanen (dagskort junior) kr 50

Starttid kan bestilles via Golfbox eller på telefon 67 87 67 01.

Bookingregler Bærum Golfklubb
Alle medlemmer i Bærum Golfklubb kan bestille starttid selv på Golfbox.

- På hovedbanen er første starttid er kl. 07:00 og siste starttid er 19:50. 
- På korthullsbanen er første starttid 08:00 og siste starttid er 21:00


Det kan også bestilles starttid på telefon - 67 87 67 01. Det er ballrenne alle dager etter kl. 20:00 på hovedbanen. Første utslag åpner 07:00. Ønsker du spille før dette skal du spille på siste 9.

Gjester som er registrerte GolfBox-brukere, kan også bestille hos oss med vanlige restriksjoner for greenfeespill.

Alle gjestespillere og samarbeidspartnere skal registrere seg i Proshop, (medlemmer kan registrere seg selv på skjermen i proshop) minimum 10 minutter før starttid.

Bilutleie er kun tilgjengelig på hovedbanen og er mulig alle dager fra kl. 08:00.

Bestilling av bil kan skje i tidspunktene proshopen er åpen på telefon 67 87 67. Vi har 8 biler for utleie.

Avbestilling
Du kan selv avbestille din starttid inntil to timer før starttiden. Etter dette låses starttiden og du må kontakte klubben/proshop dersom du blir forhindret fra å møte opp til din starttid. 

No Show
Det er en vedvarende utfordring på baner i hele landet at spillere ikke møter opp til sine starttider, eller booker inn spillere som de vet ikke skal spille for å oppta plasser slik at andre ikke kan melde seg på i flighten, også kalt No Show.
 
Det er viktig for oss på Bærum GK at det er en god tilgjengelighet for våre medlemmer, partnere og gjester og vi har følgende regler når det kommer til No-Show;
 
- Dersom du er forhindret fra å møte opp til din starttid på Bærum GK har du mulighet til å gjøre endringer i GolfBox på din starttid inntil 2 timer før du skal gå ut.
- Etter dette må det gis beskjed direkte til klubben/proshop via telefon 67876701
- Gjester som ikke møter opp til sin starttid, og heller ikke har gitt beskjed, vil faktureres for gjeldende greenfee.
- Medlemmer som ikke møter opp til sin tid, eller ikke har gitt beskjed, vil første gang motta en advarsel.
- Ved ytterligere overtredelser vil medlemmet miste sine booking rettigheter i en måned.

 
Tusen takk for at du bidrar til felleskapet og respekterer våre regler på Bærum GK.

Bestilling og avbestilling av starttid på tlf: 67 87 67 01
 
7 DAGER FØR

Medlemmer av hovedbanen
Medlemmer av hovedbanen kan bestille fra 07:00 syv dager i forveien. Et medlem kan bestille for seg og sine gjester kun hvis han/hun har gjestenes medlemsnummer. Et medlem kan ha med maks 3 gjester. Dersom man ikke har gjestens medlemsnummer så må fullt navn, hjemmeklubb og hcp på gjestene oppgis. Hvis man ikke har denne informasjonen får man ikke bestilt for andre enn seg selv.
Gjestene til et medlem får redusert greenfeeavgift i henhold til greenfeepriser, men medlemmet må være tilstede ved registrering og alle gjester må registrere seg før spill.
 
Samarbeidspartnere
Alle spillere som har tilgang på tag gjennom sin bedrift skal opplyse om tag nummer ved bestilling og registrere seg før spill som vanlig. Har man ikke dette nummeret kan klubben nekte spill.

Korthullsbanen
Hovedbane, korthullsbanemedlemmer og samarbeidspartnere kan bestille starttid på korthullsbanen fra 07:00 syv dager i forveien. Et medlem kan bestille for seg og sine gjester kun hvis han/hun har gjestenes medlemsnummer. Et medlem kan ha med maks 3 gjester. Dersom man ikke har gjestens medlemsnummer så må fullt navn, hjemmeklubb og hcp på gjestene oppgis. Hvis man ikke har denne informasjonen får man ikke bestilt for andre enn seg selv.
 
5 DAGER FØR

Korthullsbanemedlemmer på hovedbanen
Dette er en medlemsfordel for alle som er medlem av korthullsbanen. Medlemmer av korthullsbanen kan bestille fra 07:00 fem dager i forveien på hovedbanen.

Medlemmer som har meldt seg passive kan spille på banen, men må betale greenfee . Ved misbruk vil medlemskapet automatisk bli oppgradert til aktivt medlemskap og medlemmet blir fakturert differansen.
 
4 DAGER FØR

Gjestepillere på hovedbanen
Spillere som er medlem i andre klubber enn Bærum GK kan bestille fra 07:00 fire dager i forveien. Spilleren må opplyse om medlemsnummer for seg selv og eventuelt andre man ønsker å bestille for. Alle gjestespillere må registrere seg og betale greenfee før spill.

Korthullsbanen
Spillere som er medlem i andre klubber enn Bærum GK kan bestille fra 07:00 fire dager i forveien. Spilleren må opplyse om medlemsnummer for seg selv og eventuelt andre man ønsker å bestille for. Alle gjestespillere må registrere seg og betale greenfee før spill.

Har du spørsmål eller ønsker din bedrift å arrangere en turnering på BMGK? Ta gjerne kontakt på mail marius@bmgk.no.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her