Spill & Turnering

Booking & Greenfee

Bærum Golfklubb har følgende greenfee-satser og regler for gjestespill i 2021.

HOVEDBANEN

Greenfee helg kr 650
Greenfee hverdag kr 550
Greenfee medlems gjest helg kr 500
Greenfee medlems gjest hverdag kr 400
Greenfee 9 hull alle dager kr 350
Greenfee 9 hull medlems gjest alle dager kr 250
Greenfee junior alle dager (0-19 år) kr 250

Hvert hovedmedlem har rett til å ta med seg 3 gjester som betaler medlem gjestepris. Det forutsettes at samtlige av gjestene registrer seg seg i proshop før spill.

Ved ønske om å arrangere turneringer/arrangement på Bærum GK for din bedrift gjelder egne priser. Henvendelse sendes til marius@bmgk.no

KORTHULLSBANEN
Ballrenne ved første utslag. (Greenfeeavgiften betales i proshop før start.)
Greenfee korthullsbanen (dagskort) kr 150
Greenfee korthullbanen (dagskort junior) kr 50

Starttid kan bestilles via Golfbox eller på telefon 67 87 67 01.

Bookingregler Bærum Golfklubb
Alle medlemmer i Bærum Golfklubb kan bestille starttid selv på Golfbox. Her inne kan dere også bestille tider på andre baner. 

Det kan også bestilles starttid på tlf fra kl. 07:00 til 20:00 på hverdager og fra kl. 07:00 til 20:00 i helgene. Det er ballrenne alle dager før kl. 07.00 og etter kl. 20.00. 

Bestilling og avbestilling av starttid på tlf: 67 87 67 01
Du kan også bestille starttider via Golfbox.

Gjester som er registrerte GolfBox-brukere, kan også bestille hos oss med vanlige restriksjoner for greenfeespill.

Alle gjestespillere og sponsorer/samarbeidspartnere skal registrere seg i Proshop, (medlemmer kan registrere seg selv på skjermen i proshop) minimum 10 minutter før starttid.

Bilutleie er mulig alle dager fra kl. 08:00.

Bestilling av bil kan skje i tidspunktene proshopen er åpen på telefon 67 87 67. Vi har 8 biler for utleie.
 
7 DAGER FØR

Medlemmer av hovedbanen
Medlemmer av hovedbanen kan bestille fra 07:00 syv dager i forveien. Et medlem kan bestille for seg og sine gjester kun hvis han/hun har gjestenes medlemsnummer. Dersom man ikke har gjestens medlemsnummer så må fullt navn, hjemmeklubb og hcp på gjestene oppgis. Hvis man ikke har denne informasjonen får man ikke bestilt for andre enn seg selv.
Gjestene til et medlem får redusert greenfeeavgift, men medlemmet må være tilstede ved registrering og alle gjester må registrere seg før spill.
 
Medlemmer som har meldt seg passive kan spille på banen, men må betale greenfee . Ved misbruk vil medlemskapet automatisk bli oppgradert til aktivt medlemskap og medlemmet blir fakturert differansen.

Samarbeidspartnere
Alle spillere som har tilgang på tag gjennom sin bedrift skal opplyse om tag nummer ved bestilling og registrere seg fø spill som vanlig. Har man ikke dette nummeret kan klubben nekte spill.
 
5 DAGER FØR

Korthullsbanemedlemmer
Dette er en medlemsfordel for alle som er medlem av korthullsbanen. Medlemmer av korthullsbanen kan bestille fra 07:00 fem dager i forveien.
 
4 DAGER FØR

Gjestepillere
Spillere som er medlem i andre klubber enn Bærum GK kan bestille fra 07:00 fire dager i forveien. Spilleren må opplyse om medlemsnummer for seg selv og eventuelt andre man ønsker å bestille for. Alle gjestespillere må registrere seg og betale greenfee før spill.

Har du spørsmål eller ønsker din bedrift å arrangere en turnering på BMGK? Ta gjerne kontakt på mail marius@bmgk.no.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her