Klubben

Arbeid på banen - Bunker på hull 12

Av: Marius  |  Publisert: 16. september 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I tiden fremover vil det foregå arbeid ute på banen for å forbedre på flere områder, i dag startet arbeid med å forbedre greenbunker på hull 12.

Onsdag 16. september begynte baneavdelingen med å forbedre dreneringen og fylle ny sand i bunkeren ved green 12. Dette er en del av en større plan om å utbedre bunkere på banen og greenbunkeren på nummer 12 er ofte en av de som blir værst ved regnvær. 

Ny drenering kombinert med ny sand skal gi en bedre bunker og bedre opplevelse. I perioden hvor oppgraderingen foregår vil denne bunkeren være ute av spill (GUR).


Skrevet tidligere

I tiden fremover vil baneavdelingen jobbe med å forbedre alt fra drenering til veinett ute på banen.  Det betyr at det vil være noe støy underveis der ute og samtidig være banearbeidere i nærheten av spilleområdene. 

Vi ber dere vennligst om å være forsiktig, ta hensyn og rope FORE dersom dere ser at det kan oppstå en farlig situasjon. Tusen takk for hjelpen.

Arbeidet er en viktig del av baneplanen for å forbedre helhetsinntrykket og kvaliteten uten på banen. Det er allerede satt igang et større arbeid med forbedring av vanningsanlegget, noe av dette vil gjøres allerede nå.

Under kan dere se noen bilder fra oppgradering av vei ved hull nummer 1 og påbegynt arbeid på hull nummer 2.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her