Gjester

Gjester

Bærum Golfklubb har følgende greenfee-satser og regler for gjestespill i 2022.

18 hull voksen helg 0700-1850 (lør-søn og helligdager) kr 650
18 hull voksen hverdag 0700-1850 (man-fre) kr 550
Twilight alle dager hverdag 1900-2050 kr 350
18 hull medlems gjest helg (lør-søn og helligdager) kr 550
18 hull medlems gjest hverdag (man-fre) kr 450
9 hull alle dager kr 350
18 hull junior alle dager (0-19 år)* kr 250
Korthullsbanen Voksen (20+ år) kr 150
Korthullbanen Junior (0-19 år) kr 50
Hvert hovedmedlem har rett til å ta med seg 3 gjester som betaler medlems gjestepris. Det forutsettes at samtlige av gjestene registrerer seg i proshop før spill.

*Juniorpris gjelder til og med det året du fyller 19 år.

Ved ønske om å arrangere turneringer på Bærum GK for din bedrift eller private arrangementer gjelder egne priser. Henvendelse sendes til marius@bmgk.no

Starttid kan bestilles via Golfbox eller på telefon 67 87 67 01.

Bookingregler Bærum Golfklubb
Alle medlemmer i Bærum Golfklubb kan bestille starttid selv på Golfbox i tillegg til telefon 67 87 67 01. Hvert medlem kan maks ha 4 bestillinger inne samtidig.

- På hovedbanen er første starttid kl. 07:00 og siste starttid er 20:50. Starttidene har 10 minutters mellomrom. 
- På korthullsbanen er første starttid 08:00 og siste starttid er 20:50. Starttidene har 10 minutters mellomrom.

- Det er ballrenne alle dager etter kl. 21:00 på hovedbanen. Første utslag åpner 07:00. Ønsker du spille før dette skal du spille på siste 9.
- Gjester som er registrerte GolfBox-brukere, kan også bestille starttid med vanlige restriksjoner for greenfeespill.
- Alle gjestespillere og samarbeidspartnere skal registrere seg i Proshop, (medlemmer kan registrere seg selv på skjermen i proshop) minimum 5 minutter før starttid.
- Klubben forbeholder seg retten til å slå sammen flighter dersom dette er hensiktsmessig for flyten i spillet.
- Bilutleie er kun tilgjengelig på hovedbanen og er mulig å leie alle dager fra kl. 07:00.
- Bestilling av bil kan skje i tidspunktene proshopen er åpen på telefon 67 87 67 01 eller direkte i EAGL app. Vi har 8 biler for utleie.

Avbestilling
Du kan selv avbestille din starttid inntil to timer før starttiden. Etter dette låses starttiden og du må kontakte klubben/proshop dersom du blir forhindret fra å møte opp til din starttid. 

No Show/Spill uten å ha betalt
Det er en vedvarende utfordring på baner i hele landet at spillere ikke møter opp til sine starttider, eller booker inn spillere som de vet ikke skal spille for å oppta plasser slik at andre ikke kan melde seg på i flighten, også kalt No Show. Det er også et problem at flere spillere spiller på andre baner uten å betale.

Du skal alltid registrere deg før spill. Enten i proshop, app eller på maskinen utenfor proshop. 
 
Det er viktig for oss på Bærum GK at det er en god tilgjengelighet for våre medlemmer, partnere og gjester og vi har følgende regler når det kommer til No-Show;
 
- Dersom du er forhindret fra å møte opp til din starttid på Bærum GK har du mulighet til å gjøre endringer i GolfBox på din starttid inntil 2 timer før du skal gå ut.
- Etter dette må det gis beskjed direkte til klubben/proshop via telefon 67876701
- Gjester som ikke møter opp til sin starttid, og heller ikke har gitt beskjed, vil faktureres for gjeldende greenfee.
- Medlemmer som ikke møter opp til sin tid, eller ikke har gitt beskjed, vil første gang motta en advarsel.
- Ved ytterligere overtredelser vil medlemmet miste sine booking rettigheter i to uker.
- Dersom du spiller uten å betale vil du miste dine bookingrettigheter i 2 uker. Dette gjelder også dersom våre medlemmer spiller andre baner i Norge uten å betale greenfee.

 
Tusen takk for at du bidrar til felleskapet og respekterer våre regler på Bærum GK.

Bestilling og avbestilling av starttid på tlf: 67 87 67 01
 
Hovedbanen

7 DAGER FØR


Medlemmer av hovedbanen
Medlemmer av hovedbanen kan bestille fra 07:00 syv dager i forveien. Et medlem kan bestille for seg og sine gjester kun hvis han/hun har gjestenes medlemsnummer. Et medlem kan ha med maks 3 gjester. Dersom man ikke har gjestens medlemsnummer så må fullt navn, hjemmeklubb og hcp på gjestene oppgis. Hvis man ikke har denne informasjonen får man ikke bestilt for andre enn seg selv.
Gjestene til et medlem får redusert greenfeeavgift i henhold til greenfeepriser, men medlemmet må være tilstede ved registrering og alle gjester må registrere seg før spill.
 
6 DAGER FØR

Samarbeidspartnere

Alle spillere som har tilgang på tag gjennom sin bedrift skal vise ansattkort eller bevis i henhold til gjeldende avtale. Bestilling via GolfBox kan gjøres med egen login informasjon fra 07:00 seks dager i forveien.

5 DAGER FØR

Medlemmer av korthullshullsbanen

Korthullsbanemedlemmer kan bestille starttid på korthullsbanen fra 07:00 fem dager i forveien. Et medlem kan bestille for seg og sine gjester kun hvis han/hun har gjestenes medlemsnummer. Et medlem kan ha med maks 3 gjester. Dersom man ikke har gjestens medlemsnummer så må fullt navn, hjemmeklubb og hcp på gjestene oppgis. Hvis man ikke har denne informasjonen får man ikke bestilt for andre enn seg selv.
 
Medlemmer som har meldt seg passive kan spille på banen, men må betale greenfee . Ved misbruk vil medlemskapet automatisk bli oppgradert til aktivt medlemskap og medlemmet blir fakturert differansen.
 
4 DAGER FØR

Gjestepillere på hovedbanen
Spillere som er medlem i andre klubber enn Bærum GK kan bestille i GolfBox fra 07:00 fire dager i forveien. Spilleren må opplyse om medlemsnummer for seg selv og eventuelt andre man ønsker å bestille for ved bestilling via telefon 67 87 67 01. Alle gjestespillere må registrere seg og betale greenfee før spill.

Korthullsbanen
Spillere som er medlem i andre klubber enn Bærum GK kan bestille i GolfBox fra 07:00 fire dager i forveien. Spilleren må opplyse om medlemsnummer for seg selv og eventuelt andre man ønsker å bestille for ved bestilling via telefon. Alle gjestespillere må registrere seg og betale greenfee før spill.

Har du spørsmål eller ønsker din bedrift å arrangere en turnering på BMGK? Ta gjerne kontakt på mail marius@bmgk.no.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her