Nyheter

GolfCamp starter i uke 25

Av: Marius  |  Publisert: 20. juni 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kommende uke, fra mandag 21. juni til og med fredag 25. juni er det GolfCamp på Bærum GK med 60 barn og unge påmeldt.

GolfCamp er et golfkurs tilrettelagt for barn mellom 5 - 13 år. Kurset går over 5 dager, og etter endt camp får alle deltagere bevis på gennomført "veien til golf" kurs. Beviset gir rett til å spille på hvilken som helst bane i Norge gitt at man er medlem i en golfklubb. 

Alle som deltar får også mulighet til å ta golfbillappen. For mange er kanskje dette det aller morsomste! Vi har veiledet kjøreopplæring og oppkjøring på fredag.

Vi vil dele opp deltagerne slik at de som allerede har spilt litt golf får et eget tilpasset opplegg, mens de som aldri har spilt før for et opplegg som er tilpasset dem.

Den første av to GolfCamp går av stabelen i uke 25, med start mandag 21. juni og slutt fredag 25. juni. Hver dag fra 0830 til 15:30 vil det være mange av våre fremtidshåp ute på anlegget for å lære seg golf og alt det idretten har å tilby. 

Det betyr også at korthullsbanen vil ha blokkeringer i visse tider hver eneste dag for de som er med på GolfCamp. Det vil også være grupper på de ulike treningsområdene på dagtid.

Klikk her for å lese mer om våre GolfCamp.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her