Turneringer

Lag NM

Bærum Golfklubb sender hvert år lag til Lag NM for både herrer, damer, junior gutter og junior jenter. Lag NM spilles i ulike divisjoner og med ett opp- og nedrykk system.

Uttak og kriterier Lag NM Herrer og Damer
Hvert år vil det arrangeres uttaksturnering for plasser på herre og damelaget.

Dato for uttak blir offentliggjort her for både damer og herrer. Det vil spilles om 3 plasser til herrelaget og 2 plasser til damelaget. Det spilles 36 hull over en dag, og uttaket gjøres basert på beste bruttoscore. De resterende plassene (2 til herrelag og 1 til damelag) tas ut som Wild Cards av sportslig ansvarlig sammen med trenere. Alle som ønsker kan melde seg på uttak, men kun hvis man har anledning til å spille selve turneringen.

Uttak og kriterier Lag NM Junior gutter og jenter
Uttak til Junior Lag NM gjøres gjennom et oppsatt antall Narvesen Tour turneringer. Her spilles det om 3 plasser til både jente og guttelaget. Det spilles bruttoscore over 3 x 18 hull og rangeres etter totalscore. De resterende 2 plassene tas ut som Wild Cards av sportslig ansvarlig sammen med trenerne (treningsvilje, innsats og lagånd tas i betraktning her). Alle juniorer som spiller i klasser på Narvesen Tour der det spilles 18 hull, og brutto, kan delta. For å være aktuell for Lag NM må man også følge kriteriene for sin treningsgruppe.

*Siden det spilles fra ulike utslagssteder i U15 og U19 klassene er bestemmelsen ved lik totalscore følgende; Dersom det er lik score mellom en U15 og en U19 spiller vil U19 spilleren komme foran på resultatlisten grunnet spill på lenger bane.

Har du noen spørsmål om Lag NM, herrer/damer eller junior, så er det bare å ta kontakt med Sportslig ansvarlig Emilie Kvamme - emilie@bmgk.no

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her