Proshop

Trenere

Her er en presentasjon av sesongens trener-team på Bærum GK.

Knut Schiager

 
    Head pro
   
908 56 501
    knut@bmgk.no
 
  
Knut Schiager er vår headpro i klubben. Knut har vært medlem i Bærum Golfklubb siden 1992 og har spilt på det norske landslaget fra 1995 – 2001. 

5 kjappe med Knut
Hva burde folk vite om deg
Hva er din mest unyttige kunnskap
Din golf filosofi
Ditt beste golfminne
Favorittbane


Fredrik de Sousa

 
    463 20 597
    fredrik@bmgk.no

Fredrik de Sousa kom til Bærum i 2014 og har vært siden. Fredrik er fra Skåne i Sverige og har holdt på med golf siden han var 4 år gammel.

5 kjappe med Fredrik
Hva burde folk vite om deg
Hva er din mest unyttige kunnskap
Din golf filosofi
Ditt beste golfminne
Favorittbane

Anders Engelsen

    
     415 85 272
     anders@bmgk.no

Anders begynte hos oss mai 2020 og vil bistå Knut og Fredrik i proshop og med all instruksjon og undervisning. Anders er fra Os, utenfor Bergen, og har tidligere jobbet som pro på Bjørnefjorden GK.

5 kjappe med Anders
Hva burde folk vite om deg - Jeg har alltid vært idrettsinteressert, og jeg følger med på alle typer idrett. Som 4-åring startet jeg å spille golf, og er til den dag i dag fortsatt ivrig etter å bli bedre.
Hva er din mest unyttige kunnskap - Er ganske god å slå venstrehendt noe som er ganske unyttig, da jeg kun har høyrehendte køller i baggen
Din golf filosofi - Tilrettelegge best mulig for alle type spillere
Ditt beste golfminne - To stk: Da jeg var på Ryder Cup i 2018 og den gang vi fikk spekepølse i premie på lag-NM for junior.
Favorittbane - Lo Romero


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her