Proshop

Trenere

Her er en presentasjon av sesongens trener-team på Bærum GK.

Knut Schiager

 
    Head pro
   
908 56 501
    knut@bmgk.no
 
  
Knut Schiager er vår headpro i klubben. Knut har vært medlem i Bærum Golfklubb siden 1992 og har spilt på det norske landslaget fra 1995 – 2001. 

5 kjappe med Knut
Hva burde folk vite om deg
Hva er din mest unyttige kunnskap
Din golf filosofi
Ditt beste golfminne
Favorittbane


Fredrik de Sousa

    PGA Pro
    463 20 597
    fredrik@bmgk.no

Fredrik de Sousa kom til Bærum i 2014 og har vært siden. Fredrik er fra Skåne i Sverige og har holdt på med golf siden han var 4 år gammel.

5 kjappe med Fredrik
Hva burde folk vite om deg
Hva er din mest unyttige kunnskap
Din golf filosofi
Ditt beste golfminne
Favorittbane

Anders Engelsen

     PGA Pro
     415 85 272
     anders@bmgk.no

Anders begynte hos oss mai 2020 og vil bistå Knut og Fredrik i proshop og med all instruksjon og undervisning. Anders er fra Os, utenfor Bergen, og har tidligere jobbet som pro på Bjørnefjorden GK.

5 kjappe med Anders
Hva burde folk vite om deg - Jeg har alltid vært idrettsinteressert, og jeg følger med på alle typer idrett. Som 4-åring startet jeg å spille golf, og er til den dag i dag fortsatt ivrig etter å bli bedre.
Hva er din mest unyttige kunnskap - Er ganske god å slå venstrehendt noe som er ganske unyttig, da jeg kun har høyrehendte køller i baggen
Din golf filosofi - Tilrettelegge best mulig for alle type spillere
Ditt beste golfminne - To stk: Da jeg var på Ryder Cup i 2018 og den gang vi fikk spekepølse i premie på lag-NM for junior.
Favorittbane - Lo Romero


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her