Proshop

Om Schiager - de Sousa Golf

Schiager - de Sousa Golf har driftet proshop på Bærum Golfklubb i flere år og ledes av en av klubbens beste spillere, Knut Schiager. Sammen med Fredrik de Sousa holder de tak i klubbtrening, protimer, juniortrening, VTG, bedrifstreninger og masse mer.

Knut og Fredrik vil også i 2022 få selskap av Anders Engelsen, som vil ha en del av gruppene i klubbtreningen, noen VTG kurs og så klart protimer.
 

I shopen er det et meget bredt utvalg av utstyr, blant annet; Titleist, Footjoy, Callaway, Cobra, Puma, TaylorMade, Ping, Abacus, Nike, Galvin Green, Kjus med flere.

Booking av protimer
Bestilling av protimer gjøres enten i GolfBox eller direkte til proshop. Du logger deg bare inn på vanlig måte og der vil du finne info om tilgjengelige proer til enhver tid, og muligheten til å booke tid med ønsket pro.

Mangler du brukernavn og/eller passord for å logge deg inn i Golfbox med din egen bruker tar du kontakt med noen i administrasjonen.

Følg med på nettsider og facebook for nyheter, tilbud og annet i løpet av året.

Schiager - de Sousa Golf gleder seg til ny sesong på Bærum GK og ønsker alle golfere velkommen til klubben.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her