Nyheter

Velkommen til KM UKA på Bærum Golfklubb

Av: Anders Harto  |  Publisert: 2. juli 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Fra 17. - 25. august arrangerer vi klubbmesterskap i simulatorspill, putting og på hovedbanen. Her er alt du trenger å vite - påmeldingen er åpen!

I august har vi gleden av å invitere alle medlemmer til KM UKA her på Bærum Golfklubb. I løpet av 9 dager arrangerer vi tre forskjellige klubbbmesterskap, her er det noe for enhver smak! Og ja, du kan delta i alle tre! 

KM i simulator 17.august - 25.august 
Delta i klubbmesterskapet i simulatorspill når det passer deg! Registrer ditt beste nettoresultat i løpet av KM UKA, og kjemp om å bli klubbens første klubbmester på simulator.

KM putting 18. august
Er du klubbens beste med putter'n? Tradisjonen tro, lager vi en 18 hulls puttebane på treningsgreenen søndag 18.august. Konkurransen er over tre runder, med cut etter to. Det spilles uten hcp. Bli med på årets morsomste konkurranse!  

Klubbmesterskapet på hovedbanen 24. og 25. august
I år spilles KM på hovedbanen i 9 ulike klasser. Dame- og Herreklassen er åpen for alle, og det spilles fra blått og hvitt utslagsted over 54 hull. Alternativt kan du velge å spille en av de andre sju klassene med aldersgrenser og andre teesteder. 


Spørsmål om de ulike mesterskapene eller påmelding kan gjøres til turneringsansvarlig Anders Harto

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her