Nyheter

TrollGolf sommeren 2024

Av: Marius  |  Publisert: 21. mars 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

TrollGolf for barn under 8 år har vært et høydepunkt de seneste årene, og nå er påmelding for sommeren åpen. Meld deg på i dag!

Hva skjer på trollgolf?
Dette er introduksjon til golf for våre aller minste, all innlæring skal ha leken i fokus. Målgruppen er barn fra 4 – 8 år, og målsetningen med Trollgolfen er å skape et ”sosialt og hyggelig miljø med Golf”.
 

Forventninger til spillere: Ha det gøy sammen, lek og moro, stille på trening og aktiviteter, positiv og gjøre sitt beste.
 

Dersom du som forelder har barn i Trollgolf gruppen og selv ønsker å prøve golf, er det helt gratis for dere å bruke vår korthullsbane. Selvfølgelig gjelder dette også barna i Trollgolf gruppen.
Trollgolf 2024
Trollgolf vil ha fast treningsdag på tirsdager mellom 1700-1800 og vil i 2024 ha 9 treningsdager med oppstart tirsdag 07. mai, sommeravslutning tirsdag 18. juni, oppstart etter ferien tirsdag 20. august og sesongavslutning tirsdag 24. september.

Oppmøte er foran trollboden 17:00 for opprop og informasjon, og treningen varer fra 17:15 til 18:00.
 
Ansvarlig trenere

Emilie Kvamme - emilie@bmgk.no -  959 10 035

Sted

Bærum Golfklubb
Hellerudveien 51
1350 Lommedalen
 
Mål for kurset:

Fokus på at golf skal være gøy, og at lek blir en del av veien til golfglede. Skape motivasjon for golfspillet og gi innsikt i golfteknikk, samt å bearbeide ballfølelse og avstandsbedømmelse.
 
Hva må deltager ha med?

Klær etter vær – golf er ikke gøy når du er kald og våt!
Litt ekstra proviant (nøtter, en banan, kanskje en kjeks?)
Golfsett om du har.
 

Hvis ikke så har Bærum Golfklubb gratis utleie av køller under trening, men egne køller kan også brukes. Køller: jern, wood og puttere. Baller: myke og normale + diverse leker (paraply, kurver, tau m.m).
 
Pris & påmelding

Treningsavgift er kr. 950,-.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her