Nyheter

Team Bærum damer avslutning

Av: Marius  |  Publisert: 28. september 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Gjennom sesongen har en god del av våre damer trent og spilt sammen på onsdager. Sist uke, den 23/9, var siste dag for i år.

Onsdag 23. september ble siste dag med trening og spill for Team Bærum damer avholdt. Det ble avsluttet med skins game (uten penger) og samling med evaluering i klubbhuset etter spill. Det har vært jenter og damer i alle aldere og på flere ulike nivåer med på felles trening og spill under året.

Damene har spilt og trent sammen ukentlig og hadde hjelp av Marius med nærspillstrening noen onsdager også. Det har i løpet av sesongen vært godt oppmøte på alle treninger og det er et godt initiativ som nå er igang blant damene, neste år håper vi at enda flere damer blir med.

Ønsker du å være med i damegruppen neste år, send en henvendelse til initiativtaker Kjersti Tubaas - ktubaas@me.com - og bli med du også!


  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her