Nyheter

Suksess med Masters-dager

Av: Anders Harto  |  Publisert: 16. april 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I helgen arrangerte vi åpent klubbhus under Masters, som et tiltak for å videreutvikle den allerede gode klubbkulturen vår!

Fredag og lørdag møtte ivrige medlemmer og gjester opp for god mat, konkurranser og videreutvikling av den gode klubbkulturen vår! Besøkende fikk nyte Heidi og Ellefs fantastiske pizza, spilte tomannsscramble, minigolf på loftet, shuffleboard og prøvde seg på closest to pin på hull 7 på Pebble Beach. Fra yngste til eldste besøkende var det over 80 år! 

Gjennom helgen var det mange som prøvde seg på minigolfbanen vår, inspirert av KM-putting. Vi har trukket en tilfeldig score, og Geir Andersen kan hente sin premie i proshoppen. I tomannscramble var det ingen som klarte å hamle opp med Knut Foldvik og Fredrik Jansens score på -4 . De imponerte stort på 9 par3hull i utfordrende terreng. Vi gratulerer og premier kan hentes i proshop. 

Det er veldig hyggelig at mange deltar på åpent klubbhus. Det er med på å videreutvikle en allerede flott klubbkultur! 

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her