Nyheter

Srixon Tour og MOT pris til Mina!

Av: Marius  |  Publisert: 10. september 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Denne helgen har det vært arrangert Srixon Tour på Romerike og Trysil med gode prestasjoner. Mina Olsen Kongerud mottok også MOT prisen.

Denne helgen ble Srixon Tour spilt for våre beste juniorer på Romerike og Trysil GK. U15 klassen spilte på Romerike GK med Lukas Grøvnes, Markus Brandsæter, Gabriel Erlandsen og Knut Magnus Erlandsen til start. Det var spenning i toppen fra start til slutt, og etter endt turnering sto vi igjen med tre topp 10 plasseringer. Markus tok 3 plassen med en totalscore på -1, Gabriel fikk en delt 4 plass med totalscore på par og Knut Magnus delte 6 plassen på +1. Herlig jobb fra våre gutter!

En som ikke kunne delta i turneringen pga skade var Mina Kongerud. Hun tok likevel turen for å få med seg Future Camp, og dro ikke tomhendt hjem. Hun fikk nemlig Team Norway sin MOT-pris. Denne prisen går til spillere som utmerker seg med sin positivisme, bidrar til å spre idrettsglede, heier og støtter andre og har gode verdier. Gratulerer Mina!

U19 klassen spilte på Trysil, hvor Kaja Skomakerstuen og Thale Estensen stilte fra Bærum. Også her var det lenge tett i teten, hvor Thale ble best av våre to jenter og til slutt tok en fin 6 plass med score på +10.

Klikk her for resultater fra 13-15 års klassen på Romerike GK.

Klikk her for resultater fra 16-19 års klassen på Trysil GK.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her