Nyheter

Siste spilledag blir 22. oktober!

Av: Marius  |  Publisert: 13. oktober 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Da er det besluttet at siste spilledag for i år blir søndag 22. oktober! Fra mandag 23. oktober er banene, treningsområder og anlegget stengt for sesongen.

Da er det besluttet at siste spilledag for sesongen blir søndag 22. oktober. Det betyr at fra og med mandag 23. oktober vil banene, treningsområder og anlegget ute være stengt.

Det har vært en lang og til tider utfordrende sesong, med stor aktivitet og enda større variasjon i vær og forhold. En tøff vinter ble etterfulgt av en knusktørr vår og deretter en søkkvåt høst. Ingen ideell situasjon for banen, men den har likevel holdt seg godt og vi har hatt gode forhold sesong igjennom.

Nå er det derimot på tide at banen får hvile litt og at banemannskapet får gjort alle nødvendige tiltak for vinteren setter inn.

Takk for i år, og ikke glem å klem inn en siste høstrunde i uken som kommer!

NB! Men, sesongen er jo ikke over! Mandag 30. oktober åpner vi simulatorsenteret! Her vil det komme egen informasjon i løpet av neste uke. Bookingen til simulatorsentert vil åpne 7 dager i forveien (ved midnatt, altså 00:00).

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her