Nyheter

Senior Herrer og Herregruppa inviterer til vårtur i 2025

Av: Anders Harto  |  Publisert: 24. juni 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Alle herrer i Bærum Golfklubb inviteres til vårtur til Sverige 25-27.april Les mer her.

HERREGRUPPA & SENIORGRUPPA

Hei alle «Herrer» i Bærum Golfklubb!

Hvem vil bli med på vårtur med herregruppa i BMGK til Sverige 25.-27. april 2025? Vi ser for oss spill lørdag og søndag, med en oppvarming fredag for de som har anledning.

Vi har sjekket med Tanum strand Spa og resort og fått flg. tilbud: 1. Tanumstrand SEK 4.290 pp. i dobbeltrom. Pris inkluderer 2 overnattinger - 2 frokoster - 2 middager og 2 greenfee.

Baner lørdag og søndag er Mjølkerød og Fjellbacka. Spill fredag på Mjølkerød kommer i tillegg for de som ønsker å varme opp. Middag fredag blir trolig kl 20:00.

Det blir en eller annen form for konkurranse - det kommer vi tilbake til. Det vi trenger fra deg nå er å høre om du har interesse for dette. Ingen bindende påmelding ennå. Den kommer i neste runde når vi har avklart mhp antall interessenter, men ikke før over nyttår, Vi ønsker imidlertid å gjøre reservasjon på hotell og bane så snart som mulig.

Vi har satt et tak på 32 deltagere. Flere har allerede meldt seg. Vi tenker at «først til mølla» nå er gjeldende. Du bør altså raskt vise interesse. En venteliste vil bli opprettet. Vi må sette en frist i denne runden; - 3. juli.

PS – vennligst send melding til dine venner i Herre- eller Senior herre gruppa slik at flest mulig kan bli gjort oppmerksom på turen.

Du melder deg på ved sms eller mail til Anders: Husk navn, mailadresse og tlf nr.

Mvh Bård Bakkejord, Erik Pfister og Anders Krydsby: SMS – 930 85 799 Mail - anders.krydsby@bas.no
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her