Nyheter

Referat fra informasjonsmøte

Av: Marius  |  Publisert: 7. desember 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Tirsdag 6.desember ble det avholdt informasjonsmøte for medlemmer på klubbhuset. Her kan du lese kort referat fra møtet.

Rett under 60 medlemmer møtte opp på informasjonsmøte klubben inviterte til tirsdag 6.desember. Dersom du ikke hadde muligheten til å delta kan du lese et kort referat her.

Klikk her for å se Power Point presentasjonen i pdf format.

Agenda for møte
- Velkommen
- Spill og statistikk
- Golfspilleren i Sentrum
- Simulatorsenteret
- Utbedringer bane og baneplan
- Informasjon og endringer i 2023

Møte ble startet med presentasjon av statistikk fra året som har vært. Banen åpnet 30. april, stengte 23. oktober og det ble spilt rett over 34 000 runder i 2022 sesongen. Av disse rundene sto medlemmer for 65% av disse rundene, greenfeespillere 15%, turneringer 17% og partnere 3%. Hovedbanemedlemmene har spilt 15 runder i snitt i 2022 og det var i snitt cirka 194 spillere ute på banen hver dag gjennom sesongen.

Av alle turneringsrundene er 74% ukentlige serier, 19% bedrifsturneringer og 7% klubbturneringer. Det har vært i snitt over 40 deltagere per turnering.

Neste steg var gjennomgang av Golfspilleren I Sentrum, undersøkelsen som sendes ut til medlemmer og gjester. Resultatene ble presentert med tydelig forbedring på flere nøkkelområder, spesielt gledelig var det å se at banen scorer mye bedre enn foregående år. De store forbedringsområdene ligger på bunkere, utslagssteder, tilgjengelige starttider og flyt på banen. 

Etter dette oppdaterte Bente deltagerne i salen på fremdriften på simulatorsenteret og arbeidet som er gjort så langt. Grunnarbeidet er godt på vei, store ting har skjedd og neste er at entreprenør kommer inn 2. januar og begynner utbyggingen av klubbhuset slik at det er ferdig utvendig til sesongstart. (se pdf presentasjonen for bilder)

Deretter gikk leder av banekomiteen Fredrik Horn Eriksen gjennom status på nytt utslagssted på hull 3, utvidelse av 56/54 på hull 8 og nytt 48/45 på hull 16. Baneplan for 2023-2030 ble gjennomgått i korte trekk med prioriteringsområder og hva som ønskes å gjøre. (se presentasjon for mer detaljer)

Det siste punktet fra også det mest fyldige, nemlig endringer og informasjon foran 2023 sesongen. Det mest merkbare er at spillerekkefølgen på de første ni hullene endres for å skape bedre flyt på banen, og bedre sikkerhet etter ulykke på hull 4 i 2022. Ny rekkefølge blir (dagens hull) 1,6,7,5,2,3,4,8,9. 

Vi går også tilbake til farger (hvit, gul, blå, rød og grønn) på utslagsstedene da banen ikke har vært korrekt oppmålt og farger gir større frihet til forbedringer og utbedringer på banen. I den forbindelse blir det også nytt design på teeskilter og også ny slope på banen vår fra 2023. 

Det ble også presentert forslag til endringer i bookingregler hvor medlemmer vil kunne booke 14 dager i forveien, partnere & korthullsbanemedlemmer 10 dager og gjester 7 dager. Samtidig økes maks antall starttider man kan ha inne samtidig fra 4 til 6 og det vil bli strengere regler for avbestilling av tider. Alt dette for å kunne skape bedre tilgjengelighet for medlemmer og gjester.

Avslutningsvis gikk daglig leder igjennom planen for kontingenter, range og medlemsfordeler foran 2023. Kontingenten planlegges ikke økt mer enn foran 2022, på tross av tydelig økte driftskostnader, spesielt innen strøm, drivstoff og gjødsel/frø. Ellers blir det foreslått en ny kontingentkategori for 33-35 år for å møte medlemmer i etableringsfase i de tøffe økonomiske tidene vi er i. (se ellers presentasjon for nøkkelpunkter)

Klikk her for å se Power Point presentasjonen i pdf format.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her