Rabatterte greenfeebilletter til medlemmer

Av: Marius  |  Publisert: 14. april 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nå kan du, som hovedmedlem av Bærum GK, kjøpe inntil 3 rabatterte greenfeebilletter.

Vi fortsetter også i år med vårt tilbud til klubbens aktive hovedmedlemmer der du kan kjøpe inntil 3 rabatterte greenfeebilletter foran den kommende golfsesongen. Salget stenger 30. april 23:59.

1stk - 350
2stk - 700
3stk - 1050

Klikk her for å kjøpe billetter via deltager.no

Med disse billettene kan du ta med deg gjester til Bærum GK i 2020 og vise frem vår bane. Billettene er personlige og kan ikke overdras. Medlemmet som har kjøpt billettene må også spille med de gjestene som bruker billettene. Om du som medlem ikke har anledning til å spille med dine gjester ber vi deg gi beskjed til proshop på forhånd slik at de er informert.

Ubrukte billetter kan ikke byttes i nye billetter.

Er det ikke gitt beskjed på forhånd kan gjestene dine nektes å spille på billettene.