Nyheter

Organisert idrettslig aktivitet tillates

Av: Bente  |  Publisert: 1. april 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Onsdag 1. april informerte Helsedirektoratet at det nå kan tilrettelegges for og utøves idrettsaktivitet så lenge man holder seg innenfor de generelle anbefalingene for forebygging av smitte.

Den 12. mars, umiddelbart etter at regjeringen iverksatte en rekke tiltak i håp om å stanse viruset, ble det opprettet 2 beredskapsgrupper; en for NGF bestående av NGFs ledergruppe, og en gruppe som inkluderte interesseorganisasjonene (GAF, NGA, FNG og PGA). Den består av både daglige ledere og banesjefer.

Sammen med NIF har disse beredskapsgruppene jobbet hardt for å få til denne åpningen der det nå kan tilrettelegges for og utøves idrettsaktiviteter med generelle anbefalinger for  forebygge smitte;
-ikke selv smittet eller i karantene
-maks. 5 personer i gruppe
-min. 2 m avstand innad i gruppen og til andre grupper
-håndhygiene
-hosteregler etc.

Dette setter setter krav og et stort ansvar til oss golfklubber. Det er derfor ekstremt viktig at alle bidrar til å overholde retningslinjene og smittvernreglene.

NGFs retningslinjer for å begrense smitte ved bruk av golfanlegg

Foreløpig anbefaler NGF at drivingrange holdes stengt. Det arbeides med retningslinjer for drivingrange, nærspillområder, en til en instruksjon osv. og vi avventer mer informasjon imorgen, 2. april.

Vi holder dere løpende oppdatert !

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her