Nyheter

Nytt bookingsystem på simulatorene

Av: Marius  |  Publisert: 4. september 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Fra kommende vintersesong vil vi bytte bookingsystem på simulatorene til Alba. Vi anbefaler alle å opprette en profil allerede nå i Alba - Les mer her!

Fra og med den kommende vintersesongen, mer spesifikt 1. oktober, går vi over til et nytt bookingssystem i simulatorsenteret, Alba golf. Frem til 1. oktober er det bookingsystemet som er der i dag som gjelder. Det nye systemet vil også proene bruke til booking av instruksjoner gjennom hele året. I systemet vil du kunne booke simulatorer, kjøpe verdikort, gavekort eller booke protimer. Alt samles i Alba systemet.

Alle som skal booke timer i det nye systemet må opprette en profil i Alba, og det kan man gjøre allerede nå. Klikk på linken under og opprett din profil i dag.

Klikk her for brukerveiledning for oppretting av profil!

Dersom du har kjøpt et verdikort i det gamle systemet som du fortsatt har noe igjen av, så får du såklart overført dette. Send en mail til marius@bmgk.no etter du har opprettet ny profil i Alba, og du vil få utstedt et gavekort med samme verdi som du har igjen i nytt system.

Ved spørsmål eller problemer kontakt Marius - marius@bmgk.no
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her