Nyheter

NSG Lagmesterskap

Av: Marius  |  Publisert: 1. september 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I helgen ble NSG Lagmesterskap spilt på ulike baner rundt om i landet, og våre lag bet godt fra seg med blant annet 3. plass for damene!

Helgen 26-27. august ble NSG Lagmesterskap spilt på ulike baner rundt om i landet. På tross av mye regn på noen av banene, fikk NSG gjennomført turneringen.

Vårt damelag som spilte i øverste divisjonen på Atlungstad GK leverte en brilliant prestasjon og tok på ny en tredjeplass og bronsemedalje! På tross av et stengt hull 17 som lå under vann, tok våre damer vare på tredjeplassen de hadde etter første dags spill, og kunne inkassere medaljene etter å ha levert gode singelrunder på søndag. Best av samtlige var Kristin Gunhildrud med en 75 runde. Ved siden av Kristin bestod laget av Grethe Nysveen, Aina Olsen og Hege Huse!

Gratulerer!

På herresiden stilte vi med lag både i andre og tredje divisjon. Vårt lag i andre divisjon spilte på Drammen GK, hvor det etter det store regnværet ble med lørdagens runde. Laget bestående av Erling Lyche, Ralph Fowler, John Nordli og Brede Kristoffersen leverte solide fourball runder og tok 7. plassen. Godt levert!

Vi hadde også et lag i tredje divisjon på Hakadal GK. Også her ble det kun en runde på vårt lag, som besto av Jan Lie Amundsen, Kim Feuth, Anders Krydsby og Axel Kelley. Herrene endte tilslutt på en 11. plass.

Vi gratulerer alle våre lag med gode prestasjoner og flott representasjon av klubben vår!

Klikk her for resultater!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her