Nyheter

Hull 3 endres til par 3 hull

Av: Bente  |  Publisert: 11. august 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Grunnet den store faren ved baller som fyker inn på eiendommene i Blunkerudveien er hull 3 midlertidig endret fra par 4 til par 3 hull.

Vi har dessverre ikke klart å bli kvitt problemet med baller som fyker inn i husene til høyre for hull 3. Det er også spillere som ikke følger de retningslinjer som er gitt og det setter klubben i en vanskelig situasjon. Inntil vi finner en løsning som fungerer, ser vi oss nødt til endre hull 3 fra et par 4 til et par 3 hull. 

Ny midlertidig utslag er flyttet ned til venstre for dammen. Det er lagt ut en matte for 56 og 54 som spilles 150 meter, og en annen matte for 48 og 45 som spilles 125 meter.

Slopetabellen er justert og banen er endret slik at den fortsatt er handicaptellende.

Vi takker for forståelsen og  håper på forståelse fra dere spillere. Vi ønsker ikke en situasjon der en golfball forårsaker en personskade. Vi vil jobbe med å finne gode løsninger der sikkerheten ivaretas på best mulig måte samtidig som at opplevelsen for golfspillerne blir ivaretatt. 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her