Nyheter

Informasjon foran ny sesong!

Av: Marius  |  Publisert: 25. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Fredag 26. mai åpner banen, vi gleder oss til å ønske alle golfere velkommen og her følger litt viktig informasjon før baneåpning. Les gjerne før du tar turen!

Endelig er dagen kommet og i morgen (fredag 26.mai) åpner vi begge banene; korthullsbanen og 18 hulls banen for spill! Vi gleder oss til å se alle medlemmene igjen!

Under følger nyttig og viktig informasjon for ny sesong, vennligst sett deg godt inn i dette før du tar turen til BMGK.

Ballplassering
Det vil fra åpning av banen være ballplassering på kortklipt område innenfor en køllelengde.

Midlertidige utslagssteder på hull 6 og 8.
Frem til de nye utslagsstedene på hull 6 og hull 8 er ferdige vil det være midlertidige utslag som det skal spilles fra.

- På hull 6 er det midlertidig utslag på nedsiden av gamle tee 48 for samtlige utslagssteder.
- På hull 8 er det midlertidig utslag foran dammen for Hvit og Gul.


Ny hullrekkefølge på de første 9
Som vi har kommunisert ut gjennom hele vinteren, så endrer vi litt på hullrekkefølgen på de første ni hullene i et forsøk på å bedre spilletempo og sikkerhet på banen.

Fra og med i morgen er det følgende rekkefølge som gjelder
- Man går fra hull 1 til det som har vært hull 6, altså opp grusveien. Det vil være tydelig skiltet.
- Derfra spiller man gamle hull 6 som hull 2 og går videre til gamle hull 7 (par 3 hullet ned bakken) som nå vil være nye hull 3.
- På hull 3 er det viktig at skilting følges og at man nå går å setter sine golfbager til høyre for greenen før man går videre til hull 4 (gamle hull 5).
- Hull 4 er da par 5 hullet opp bakken (som tidligere var hull 5) og derfra går man ned grusveien bak greenen og til det som har vært hull 2, som nå er hull 5.
- Så spiller man par 3 hullet og går videre til det som har vært hull 3, som nå blir hull 6.
- Etter hull 6 går man til gamle hull 4, som nå er hull 7.
- Etter hull 7 går man opp veien til hull 8 og fortsetter videre på kjent rekkefølge.

Vi har skiltet godt, så følg informasjon så skal dette gå fint!

Nye teeklosser
I forbindelse med at banen er målt opp på nytt og endret med noen nye utslagssteder har vi også byttet tilbake fra tall til farger på teeklossene. Hvit, Gul, Blå, Rød og Grønn.

Noen av utslagsstedene har hatt så kort avstand mellom hverandre, så disse er nå slått sammen til og vil ha en samlet teekloss med begge farger på seg. Se bilder under.

Ny slope
I forbindelse med endringene som er utført på banen har vi også fått reslopet hele banen, så ny slope er på plass. Denne er lagt inn i GolfBox, lagt inn på vår nettside og også hengt opp på informasjonstavlen ved første utslag.

Golfbiler
Det er åpent for bruk av golfbiler fra 26. mai. Bil bestilles i EAGL appen eller på telefon til proshop 67876701.

Garmin klokker
Vi har sendt oppdatering til Garmin på endringen i banen, og fått beskjed om at de har lagt dette inn, men at oppdateringer ikke blir offentlig før på deres neste lansering i juli måned. Så det betyr at frem til Garmin lanserer ny versjon i juli, så vil gammel rekkefølge være synlig på klokkene.

Vi beklager ulempene dette medfører, men vi får ikke gjort stort med Garmin sin prosess her.

Området rundt klubbhuset
I den første perioden av sesongen vil det fortsatt være litt byggeplass rundt klubbhuset mens det siste arbeidet ferdigstilles. Det er ekstremt viktig at alle følger skiltingen som er satt opp og ikke beveger seg inn der hvor det er avsperringer. Arealene vil ferdigstilles på dagtid og asfaltering vil skje ila 2 ukers tid.Bookingregler
Foran ny sesong vil vi minne om følgende bookingregler som gjelder, og at man maks kan ha 6 bookinger inne samtidig.

Hovedbanemedlemmer 14 dager i forveien
Medlemmer av hovedbanen kan bestille fra 07:00 14 dager i forveien. Et medlem kan bestille for seg og sine gjester kun hvis han/hun har gjestenes medlemsnummer. Hvert hovedmedlem har rett til å ta med seg 3 gjester som betaler medlems gjestepris.

Korthullsbanemedlemmer og samarbeidspartnere 10 dager i forveien
Korthullsbanemedlemmer kan bestille starttid på hovedbanen fra 07:00 ti dager i forveien. Et medlem kan bestille for seg og sine gjester kun hvis han/hun har gjestenes medlemsnummer.

Gjester 7 dager i forveien
Spillere som er medlem i andre klubber enn Bærum GK kan bestille i GolfBox fra 07:00 syv dager i forveien. Spilleren må opplyse om medlemsnummer for seg selv og eventuelt andre man ønsker å bestille for ved bestilling via telefon 67 87 67 01. Alle gjestespillere må registrere seg og betale greenfee før spill.

Det er maks tillatt å ha 6 bookinger liggende inne samtidig.

Vennligst ta deg 2 minutter og les mer om bookingregler og avbestillinger her.

No Show og avbestillinger
Foran årets sesong har vi også strammet inn på regler og bestemmelser for spillere som ikke møter opp, ikke betaler for seg før start og spillere som bruker andres GolfBox profiler for å låse av plasser.

Inget av dette aksepteres på Bærum GK og vi har følgende regler ved overtredelser;

- Du kan selv gjøre endringer i GolfBox inntil 6 timer før din starttid. Etter dette må du ringe inn å gi beskjed ved endringer eller kanselleringer.
- Spillere som ikke dukker opp til oppsatt starttid, og ikke har gyldig grunnlag eller har gitt beskjed, vil i første omgang motta en advarsel. Ved ny overtredelse vil man miste spilleretten sin i 2 uker.
- Gjester som ikke betaler for seg vil bli fakturert full greenfee.
- Medlemmer som ikke betaler for seg vil miste sin spillerett i 2 uker. Dette gjelder også dersom våre medlemmer ikke betaler greenfee på andre baner i Norge (eller utlandet).


Takk for at alle bidrar til felleskapet og respekterer våre retningslinjer!

Driving range og GolfMore
I år tar vi i bruk GolfMore på driving rangen, et system som gir deg som medlem muligheten til å kjøpe og fylle på baller digitalt gjennom GolfMore appen til rabatterte priser. Så vi anbefaler alle våre medlemmer å laste ned GolfMore appen og ta i bruk denne.

Baller man kjøpte i fjor på solokort vil vi overføre til deg som er medlem i klubben. Dette ordner du i proshopen.

Det vil også være mulig å betale med bankkort og Vipps, men vi anbefaler at man tar i bruk GolfMore appen. Ved ytterligere hjelp henvender man seg til proshop.

Klikk her for brukerveiledning til GolfMore appen

Klikk her for å se priser og tilbud til våre medlemmer på driving rangen.


Protimer med våre proer
Våre proer er også på plass for ny sesong og står klare til å hjelpe alle golfere og medlemmer med å finpusse formen. I tillegg til Knut, Fredrik og Anders kan du nå også ta protimer med vår nye sportslige ansvarlig Emilie Kvamme!

Book som vanlig i proplanner eller ta kontakt med proene direkte.

Knut - knut@bmgk.no - 908 56 501
Fredrik - fredrik@bmgk.no - 463 20 597
Anders - anders@bmgk.no - 415 85 272
Emilie - emilie@bmgk.no - 959 10 035

Åpningstider på klubben
Administrasjon
Hverdager 08-16
Proshop
Mandag - torsdag 08-20
Fredag - søndag 08-18
Kafé
Mandag - torsdag 10-20
Fredag - søndag 09-18
Kiosken hull 9
Onsdager 11-18
Lørdag - søndag 11-17
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her