Hjelp oss å bli bedre!

Av: Marius  |  Publisert: 29. juli 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Golfspilleren i sentrum er verktøyet vi som klubb bruker for å bli bedre. Andre del av undersøkelsen sendes ut i disse dager til en gruppe av våre medlemmer .

Hjelp oss til å bli bedre!
Nå er tiden igjen kommet for å gi oss tilbakemeldinger på hva klubben er god på, og hva som kan forbedres. Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss, så vi setter stor pris på at du tar deg tid til å besvare spørreundersøkelsen som blir sendt ut til 1/3 av våre medlemmer 30. juli. Første runden til første tredjedelen ble sendt ut i midten av juni og den siste tredjedelen av medlemmene vil motta undersøkelsen på senere tidspunkt. TUSEN TAKK!

Litt om undersøkelsen
Golfspilleren i Sentrum (GIS) er et nettbasert dialog- og rapporteringsverktøy, som måler tilfredshet og lojalitet blant medlemmer og gjester
«Medlemmene er klubben»
• Medlemmene er golfklubbenes viktigste verdi