Hjelp oss å bli bedre!

Av: Marius  |  Publisert: 16. september 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Golfspilleren i sentrum er verktøyet vi som klubb bruker for å bli bedre. Tredje og siste del av undersøkelsen sendes ut i disse dager til en gruppe av våre medlemmer.

Hjelp oss til å bli bedre!
Golfspilleren i sentrum er verktøyet vi som klubb bruker for å bli bedre. Tredje og siste del av undersøkelsen sendes ut i disse dager – vi setter stor pris på at du tar deg tid til å besvare undersøkelsen.

Litt om undersøkelsen
Golfspilleren i Sentrum (GIS) er et nettbasert dialog- og rapporteringsverktøy, som måler tilfredshet og lojalitet blant medlemmer og gjester
«Medlemmene er klubben»
• Medlemmene er golfklubbenes viktigste verdi