Nyheter

GolfCamp 2024 - Early bird tilbud!

Av: Marius  |  Publisert: 14. januar 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I sommer arrangerer vi golfcamp i uke 26 og 33 for barn fra 5-13 år. Nå kan du benytte deg av vårt Early bird tilbud. Les mer og meld på her!

Hvert år arrangerer Bærum Golfklubb to GolfCamper over to forskjellige uker i løpet av sommeren, uken etter skoleslutt i juni og uken før skolestart i august. Her finner du mer informasjon om betingelser og påmelding.

GolfCamp er et golfkurs tilrettelagt for barn mellom 5 - 13 år. Kurset går over 5 dager, og etter endt camp får alle deltagere VTG bevis etter gjennomført GolfCamp. Alle som deltar får også mulighet til å ta golfbillappen. For mange er kanskje dette det aller morsomste! Vi har veiledet kjøreopplæring og oppkjøring på fredag.

Allerede nå kan du benytte deg av et early bird tilbud og få rabattert pris ved påmelding til GolfCamp, både i uke 26 og 33. Early bird tilbudet gjelder fra søndag 14. januar til og med onsdag 31. januar. På early bird tilbudet er det et begrenset antall med plasser, hvor det er førstemann til mølla som gjelder. 

Det er kun 20 ledige early bird plasser per GolfCamp.

Klikk her for informasjon og påmelding til GolfCamp uke 26 - early bird tilbud!

Klikk her for informasjon og påmelding til GolfCamp uke 33 - early bird tilbud!
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her