Nyheter

Endret hullrekkefølge mandag og tirsdag

Av: Anders Harto  |  Publisert: 20. september 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi utbedrer vanningsanlegget, og i den forbindelse starter alt spill fra hull 10. mandag 23. og tirsdag 24. september. Les mer her.

Vi har startet arbeidet med å kartlegge og utbedre vanningsanlegget, og mange har kanskje sett de små flaggene som har kommet opp på banen de siste ukene. Vi er nå inne i en prosess hvor vi kartlegger alt vi har av rørtyper, sprinkler og hoder, og oppdaterer det digitale systemet vårt, slik at vi kan få optimalisert bruken av det eksisterende vanninsanlegget. Mandag og tirsdag morgen skal vi kartlegge store deler av hull 1-9 på morgenen, og spillet vil derfor starte fra hull 10. 

Det vil ikke være anledning til å starte uten å ha booket starttid i GolfBox og dermed starte på hull 10. Alle spillere bør beregne et par minutter ekstra opp til hull 10, også går man bare over fra green på hull 18 og slår ut på hull 1 når man er halvveis. Dette gjelder kun mandag 23. og tirsdag 24. september. Fra og med onsdag 25.september er vi tilbake med vanlig hullrekkefølge. 

Vennligst respekter arbeidet som pågår, og ikke sett banemannskapet i fare hvis du spiller deg igjennom et hull hvor arbeidet pågår. 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her