Nyheter

BMGK`s juniorer på tur!

Av: Marius  |  Publisert: 23. februar 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I vinterferien er våre juniorer på plass i Spania for en uke med masse trening og spill. Noen har også spilt Nordic Winter Open!

I vinterferien, uke 8, har vår juniorgruppe reist sydover til Spania, nærmere bestemt Hacienda del Alamo i Murcia. Her har det blitt en uke med trening, spill og mye moro! Over 20 spillere + 4 trenere og over 10 foreldre er med på turen.

8 av spillerne som er med på tur stilte også til start i Srixon Nordic Winter Open, en turnering i regi av NGF som spiltes på Hacienda del Alamo og El Valle. Det var en tøff turnering over 4 dager med krevende forhold og utfordrende baner. Samtlige spillere kan ta med seg svært nyttige erfaringer som vil hjelpe de på veien videre oppover!

Klikk her for å se resultater fra Srixon Nordic Winter Open.

På treningsleiren har det blitt konkurrert i mange forskjellige former, trent hardt og spilt mye golf. En svært god uke for vår juniorgruppe og en tur sydover som har blitt en flott tradisjon! En typsik dag under uken kan se slik ut;

0730 - Frokost
0830 - Golftrening eller spill (Øvelser, stasjoner, egentrening)
1230 - Lunsj
1330 - Spill på bane
1930 - Dagens konkurranse og informasjon
2000 - Middag


Vi er stolte av å ha en så flott, ivrig og sammensveiset gjeng med juniorer!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her