Temakurs - Nye kurs er satt opp!

Av: Marius  |  Publisert: 18. september 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Mange har vært med på temakursene til gutta i shopen gjennom september måned, nå er det satt opp to nye kurs! Sikre deg din plass i dag!

Velkommen til temakurse på Bærum Golfklubb!
Tanken med Temakurs er å gå dypere inn i hvert enkelt element av spillet. Golfspillet består i hovedsak av to store deler: det lange spillet og nærspillet. Disse delene kan vi bryte ned enda mer og det er akkurat dette vi ønsker å gjøre gjennom våre temakurs.

Vi konsentrerer oss om et tema pr økt, der tanken er å skape forståelse og kunnskap hva som er viktig for å få oss til å bli enda bedre i de ulike delene av spillet.

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ!

Fredrik, Knut og Anders har satt sammen seks forskjellige temakurser som går i september, på følgende dager;

1. Bunkerkurs med Knut - Tirsdag 1 sept kl: 17:30 - 19:00
Hva er viktig i bunkeren?

Her går vi igjennom hva som trengs for å komme seg ut av sanden hver gang, samt hvordan vi kan kontrollere hvor langt ballen flyr.

2. Puttekurs med Anders - Torsdag 3 sept kl: 18:30-20:00
Hvordan kan vi sette fler korte putter og lære oss å kontrollere hastigheten?

Her blir det statsjonsbasert-trening der vi går igjennom hva som trengs for at vi skal kunne sette de viktige 1-meters puttene og skape en jevnere lengdekontroll.

3.
 Jernslag med Anders - Onsdag 9 sept kl: 17:00-18:30
Hvordan kan vi skape de myke smør-treffene med jernkøllene?

Her går vi igjennom Gobbsen (basisen) og hva som er viktigt for å skape et bra og jevnt balltreff.

4. Chippingkurs med Fredrik - Torsdag 10 sept kl: 17:00-18:30
Hvordan kan vi få ballen nære pinnen oftere rundt green?

Her går vi igjennom golfens mest effektive og kanskje eneste tilgivende slag. Vi går også igjennom hvordan vi burde tenke rundt greenen og hvordan vi kan bruke de ulike køllene riktig.

5. Driverkurs med Fredrik - Mandag 14 sept kl:18:00-19:30
Søker du mer lengde eller mer stabilitet på dine utslag?

Her går vi igjennom del elementer som er avgjørende for å kunne få mer lengde og mer stabilitet på dine utslag.

6. Wedgekurs med Knut -
Torsdag 17 sept kl: 17:30-19:00
Hvordan kan vi sikre et godt balltreff slik vi kan lett kan få opp ballen i luften?

Her går vi igjennom hva som trengs for å på en enkel måte komme under ballen og kunne kontrollere balltreff og lengde.

7. Woods & hybridkurs + lange transportslag med Anders - Tirsdag 22 sept kl:17:30-19:00
Søker du mer lengde eller mer stabilitet på dine lange transportslag med lave jern, hybrider eller woodene?

Her går vi igjennom de viktigste elementene som er avgjørende for å kunne få mer lengde og mer stabilitet på lange slag, samt hvor vi anbefaler dere skal bruke de forskjellige køllene.

8.
 Driverkurs med Knut - Torsdag 24 sept kl:17:30-19:00
Ønsker du mer lengde eller mer stabilitet på dine utslag?

NB! Maks pr temakurs er 10 stk og hvis antallet er under 5stk blir kurset 60min.

Pris per temakurs er 350,- per person.

Meld deg på i dag!

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ!

Info eller spørsmål?
Fredrik@bmgk.no