Bli med på KM Matchplay!

Av: Marius  |  Publisert: 5. mai 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Er du klubbens beste i matchplay? Bli med å kjemp om tittelen i 2020. Påmelding er åpen.

Velkommen til KM Match 2020

Per Stenhamar stakk av med seieren ifjor for andre året på rad, i år kan det bli deg som blir kåret til Klubbmester i Matchplay. Det spilles matchspill med fullt spillehandicap.

Eksempel
Spiller A har 8 mottatte slag
Spiller B har 13 mottatte slag

Spiller B får 5 slag på spiller A, på de 5 vanskeligste hullene på banen.

Herrer spiller fra Tee 54 og damer spiller fra tee 45.

Når påmeldingsfristen går ut vil spilletablået settes opp på tavlen i klubbhuset. Startkontingent er 150,- og betales i ved påmelding i deltager.

Merk - Maks antall deltagere er 64, så førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Klikk her for å melde deg på.

Turneringen vil gjennomføres i henhold til de retningslinjer som foreligger for covid-19. Etter ferdigspilt match skal resultatet rapporteres inn til marius@bmgk.no, så vil klubben føre resultatet opp på tavlen.

For spørsmål ta kontakt med Marius (marius@bmgk.no)