KM Putting 2020

Av: Marius  |  Publisert: 8. september 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Søndag 13.september ble KM i Putting arrangert på en morsom og utfordrende puttebane på storeputt. Litt over 50 spillere stilte til start.

Klubbens beste med putter`n ble kåret søndag 13. september. En morsom og utfordrende bane, bestående av mange forskjellige typer putter, ble satt opp på morgenen.

Det var 53 spillere til start og alle fikk testet både følelse,konsentrasjon og kreativitet ute på storeputt. Etter første runden var det Pål Stian Brandsæter som ledet an med en en strålende runde på 40 putter, 6 putter foran nestemann. Det skulle tilslutt stå mellom tre spillere, Pål Stian, Magne Kofoed og fjorårsmester Anders Myhre Harto.

Etter tre runder var det den regjerende mesteren Anders Myhre Harto som trakk det lengste strået. Han lå tolv putter bak Magne Kofoed, som ledet etter to runder, men avsluttet med en god runde og snek seg forbi med knappest mulig margin.

Magne ble nummer to og Pål Stian tok tredjeplassen, og sistnevnte fikk også turneringens laveste runde med førsterunden på 40 putter.

Vi gratulerer vinnerne og gleder oss allerede til neste års utgave, og da håper vi enda flere blir med!

Klikk her for å se resultater!